Co do muzyki, jest ona oszczędnie wykorzystywana, pojawia się prawie tylko w cut scenkach, a w samej grze to na palcach można policzyć etapy, w których cały czas nam leci muzyka, zazwyczaj to tylko pojawia się na kilka, może kilkanaście sekund. Ale mimo to, jak się pojawia to jest to naprawdę świetna muzyka, że wspomnę tu choćby o bardzo dobrym "The Choice" w etapie, w którym przemierzamy las na koniu, czy też właśnie te genialne "All Gone (No Escape)", o którym wspomniał Wawrzek, które leci nam w jednej z ostatnich scen i jak dla mniej najlepszej scenie w grze. W przerywnikach filmowych muzyka jest też świetna, już na samym początku w prologu mamy świetną scenę i tam leci też All Gone, tyle że Aftermath, a później mamy świetnie wykonane napisy początkowe, gdzie pojawia się temat główny. Jak ktoś chce obejrzeć cały prolog:
http://www.youtube.com/watch?v=ecpQ_WUqKUM
Póki co to jak dla mnie najlepiej spisująca się muzyka w grze w tym roku, ode mnie 4,5/5. A płytę już dostałem w piątek, całkiem ładne wydanie, ale jeszcze nie przesłuchałem, bo grą byłem zajęty