Modern Warfare 3
Re: Modern Warfare 3
Ja słuchałem, nowe smaczki chciałem wyszukiwać, ale przecież słucham na sprzęcie który kłamie chyba więc mi się odechciało.
A co do CODa pociesze Cię Adamie faktem że spodziewam się kiedyś BOXu ala Medal of Honor
A co do CODa pociesze Cię Adamie faktem że spodziewam się kiedyś BOXu ala Medal of Honor
Kij z boxem, ja chcę oficjalne wydanie CoD 1 Giacchino i World at War Murray'a, wystarczy mi już nawet wydanie z iTunesa, no i w jedynce niech dadzą muzykę z intra, bo w bootlegu jej zabrakło 

Do intra z CoD 1, muzyki nie pisał GjaczinTemplar pisze:Kij z boxem, ja chcę oficjalne wydanie CoD 1 Giacchino i World at War Murray'a, wystarczy mi już nawet wydanie z iTunesa, no i w jedynce niech dadzą muzykę z intra, bo w bootlegu jej zabrakło
A to nie wiedziałem, ale to nie znaczy, że nie można by tego dać na oficjalnym wydaniu 

Wróciłem dziś do CoD3. Ossom muzyka.
I dawać na CD!!!!!
Napisałem do Tylera czy jest możliwość żeby to wyszło, zobaczymy co mi odpowie
I dawać na CD!!!!!
Napisałem do Tylera czy jest możliwość żeby to wyszło, zobaczymy co mi odpowie
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Pewnie żebyś sobie "wyciął" z gry. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Aby nie ten sam typ dał *** Conanowi Batesa? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Tak
Ale Southall i tak jest wporzo, a "Conan" to naprawdę jeden z nielicznych jego failów

Ale Southall i tak jest wporzo, a "Conan" to naprawdę jeden z nielicznych jego failów

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A teraz i Adama, który niczym Paweł Graś próbował czarować rzeczywistość. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: