Przykładowy utwór, o czym tu mowa:
http://www.youtube.com/watch?v=tAlZk4dI99c
Wiadomo już coś?Templar pisze:No też jestem ciekaw, bo jeszcze dowalą 300złBucholc Krok pisze:To już coś, ale ciekawe, jaka będzie cena..![]()
Pytałem się parę razy i nie chcieli nic mi odpisać, już myślałem, że zrezygnowali z EK, ale akurat w poniedziałek zobaczyłem w Saturnie powystawiane kolekcjonerki, wydanie takie jak w UK, steelbook, na to nałożony 'sleeve' 3D i DLC w postaci okolic Londynu (z opisu wynika, że dokładnie to jest Big Ben, którego jak postawisz to w okolicy robi się zabudowa londyńska. Liczyłem, że dadzą jakieś polskie DLC, bo w Niemczech mają właśnie coś tam z Berlina i chyba tak samo we Francji coś z Paryża. Co do cen, bardzo duże różnice w zależności od sklepu, nawet w tej samej sieci są duże różnice, w Saturnie w Złotych Tarasach 149zł normalna, 169zł kolekcjonerska, w Saturnie w Arkadii 169zł normalna, 189zł kolekcjonerska, w MM w innych miastach (u mnie w żadnym jeszcze wczoraj nie było) mają identyczne ceny dla normalnych i kolekcjonerskich, ale w zależności od miasta - 119zł/129zł/139zł/149zł/159zł, nie wiem od czego to kompletnie zależy, że aż takie spore różniceBucholc Krok pisze:Wiadomo już coś?