Templar pisze:Main Theme w BF3 to marny remix motywu Battlefielda 1942, który pojawia się w każdej częściczoug pisze:Każdy utwór poza Main Title składa się z parusekundowej, max 4s elektroniki, która przez resztę utworu zapętla się. Nasi forumowicze zrobiliby to lepiej.Najbardziej lubię tą z 1943:
http://www.youtube.com/watch?v=nEGD-tQQqbA
Modern Warfare 3
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Re: Modern Warfare 3
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
przesłuchałem i kopara mi opadła
lepsze od Fast Five i Expendables, jaką MOC ma ten album to szok.
wie ktoś czy w kolekcjonerskiej można dostać to tłoczone? jak tego nie wydadzą na cd to ich zabije!!!!!

wie ktoś czy w kolekcjonerskiej można dostać to tłoczone? jak tego nie wydadzą na cd to ich zabije!!!!!
#FUCKVINYL
jest moc, naprawdę porządne, ostre granie
MEGA score
score miażdży
Score potęga!
Modern Warfare 3 miecie
Masakra!
Zgadza się, muza mocna, ale dobra już nie jest. Brak pomysłów i wszystkie ułomności tematyczne, Tyler jak zwykle zagłusza gromkimi dęciakami oraz perkusją i widać ludzie się na to nabierają, ja również. Oczywiście wszystko gra na tą samą Tylerowską modłę, toteż nic tu nie zaskakuje, ale fajnie, że tym razem Brian sięga wreszcie po instrumenty dęte drewniane - efekt jest naprawdę świetny, szkoda tylko, że tak ich mało, ale fajnie, że są.jaką MOC ma ten album
Ode mnie 3.5, czyli tyle co, Ex., B:LA czy FF, ale czuję, że w przyszłości 4 wisi w powietrzu, gdyż Tyler jest z pracy na pracy coraz lepszy, ale paradoksalnie cały czas taki sam. Najlepsze kawałki to te z "russian" w nazwie - szkoda, że przynajmniej większość tak nie brzmiała, normalnie Bond spod ręki Tylera mi się w tych momentach marzył. Mimo wszystko, rozrywka na dobrym poziomie, oferująca wiele wrażeń, do której będzie się wracało (może nie do całości, ale dobrych kawałków tu pod dostatek).
Moje 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rozpoczynam słuchanie. Za tydzień jak skończę słuchać, podzielę się wrażeniami.Mystery Man pisze:jest moc, naprawdę porządne, ostre granieMEGA scorescore miażdżyScore potęga!Modern Warfare 3 miecieMasakra!jaką MOC ma ten album

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
AMENMystery Man pisze:Zgadza się, muza mocna, ale dobra już nie jest. Brak pomysłów i wszystkie ułomności tematyczne, Tyler jak zwykle zagłusza gromkimi dęciakami oraz perkusją i widać ludzie się na to nabierają, ja również. Oczywiście wszystko gra na tą samą Tylerowską modłę, toteż nic tu nie zaskakuje, ale fajnie, że tym razem Brian sięga wreszcie po instrumenty dęte drewniane - efekt jest naprawdę świetny, szkoda tylko, że tak ich mało, ale fajnie, że są.
Ode mnie 3.5, czyli tyle co, Ex., B:LA czy FF, ale czuję, że w przyszłości 4 wisi w powietrzu, gdyż Tyler jest z pracy na pracy coraz lepszy, ale paradoksalnie cały czas taki sam. Najlepsze kawałki to te z "russian" w nazwie - szkoda, że przynajmniej większość tak nie brzmiała, normalnie Bond spod ręki Tylera mi się w tych momentach marzył. Mimo wszystko, rozrywka na dobrym poziomie, oferująca wiele wrażeń, do której będzie się wracało (może nie do całości, ale dobrych kawałków tu pod dostatek).
Dla mnie typowa tylerowska muzyka. Kolos niemiłosierny i niestety wszystko na jedno kopyto. Tak też w pamięci najbardziej mi zapadł moment a la "Transformers". Technicznie bez zarzutu, ale tak jak Mystery zauważył, to znowu taka głośna muzyka, która swoją głośnością stara się zagłuszyć pewne braki. W tym te najboleśniejsze, czyli ubogą bazę tematyczną.
Oczywiście fajnie się też tego słucha, gdyż to taki metal na orkiestrę i można sobie fajny headbanging zrobić, ale też nic więcej.
Ode mnie:
3/5
#WinaHansa #IStandByDaenerys

jak Wawrzyniec daje 3/5 Brajanowi to znaczy że jest MOC

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Moc to jest w gniazdku 230 V. Gdzie tam Tylerowi do tego. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
W gniazdku to masz napięcieKoper pisze:Moc to jest w gniazdku 230 V. Gdzie tam Tylerowi do tego.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Napięcia Tyler też nie ma, więc na jedno wychodzi. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Chyba że przedmiesiączkowe.
Quoted for truthAdam pisze:
jak Wawrzyniec daje 3/5 Brajanowi to znaczy że jest MOCNo więc pozostali mają rację

bez kitu to chyba jedyny game score ostatnich lat za którego brak cd jestem w stanie jechać do usa i zrobić im z dupy jesień średniowiecza
słucham i za każdym razem wyłapuję inne smaczki. ależ to by musiało brzmieć na fajnym sprzęcie z oryginalnej płyty, a nie te debilne mp3
kompletnie nie czekałem na ten score, a bardzo mnie Brajan zaskoczył in plus - przebił Fast Five nawet
sezon nagród zapewniony a widzę że juz score zbiera nominacje.

#FUCKVINYL