A Plague Tale Innocence / Requiem / Resonance: A Plague Tale Legacy - Olivier Deriviere
Re: A Plague Tale Innocence / A Plague Tale: Requiem - Olivier Deriviere
CD na amazon już z datą 27 stycznia 23 
Olivier nagrał ogromny przewodnik po muzie, jak się kiedyś zagra to się posłucha
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... zc4Nx8ts9c
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... zc4Nx8ts9c
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wszystko związane z tym tytulem jest duże. Dużo muzyki, duże soundtracki. Ba widziałem urywki tej gry gdzie mamy szczurowe tsunami. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Przeszedłem. Gra zdecydowanie lepsza od pierwszej części. Większa, bogatsza i wygląda obłędnie, a jak akcja przeniosła się na wyspę ekscytacji nie było końca
Niestety gra miała pecha, że wyszła w roku gdzie God of War bił się z Elden Ring, bo inaczej o tym tytule byłoby głośniej, choć w sezonie nagród i tak ten tytuł zaistniał, mimo, iż skończyło się głównie na samych nominacjach. Muzyka również łatwo zmiotła z planszy score z poprzedniej odsłony. To jak muza robi klimat i gra na emocjach to mistrzostwo świata i tu nagrody należały się chyba bardziej, niż Ragnorakowi. A teraz w końcu można przesłuchać tego 3-godzinnego Deluxa
Ciekawe czy powstanie 3 część?
Ciekawe czy powstanie 3 część?
Spoiler:
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Ja dopiero skończę bo na premierę gra miała problemy techniczne a teraz, na RTX 4080 powinno być już dużo lepiej 
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Dlatego gry nadrabiam z poślizgiem. Nie dość, że o połowę tańsze, to i lepsze
Teraz mam fazę na Strażników, więc chyba sięgnę po tę grę, ale najpierw Stray
W planach mam drugi Horizon i Cyberpunka, ale trochę boję się zaczynać takie kobyły, choć ten drugi ponoć śmiga już w najlepsze 
- lis23
Strażników ograłem - tych od TelTale na Xboxie a tych nowych mam na PS5 
Cyberpunka też jeszcze nie ograłem, teraz sprawdzę następcę RT, czyli Patch Tracing
Horizona gram teraz w dodatek, do tego Dead Island 2, Resident Evil 4 Remake i Jedi Ocalały 
Cyberpunka też jeszcze nie ograłem, teraz sprawdzę następcę RT, czyli Patch Tracing
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- lis23
Też przeszedłem już grę i jestem jednak rozczarowany zakończeniem bo
Mystery: -
Spoiler:
Spoiler:
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Re: A Plague Tale Innocence / Requiem / Resonance: A Plague Tale Legacy - Olivier Deriviere
Fragment recenzji.
"Of course, I have to mention the music, especially the main menu theme. It’s perhaps the best main menu song I’ve ever heard in my life, sung in Greek and accompanied by traditional Mediterranean music."
I prawdopodobnie ten kawałek wyjdzie już w następnym tygodniu w postaci singla.

Olivier Deriviere, Vasiliki Anastasiou, Amalgamation Choir - The Land (From Resonance: A Plague Tale Legacy)
Czyżby szykował nam się kolejny pojedynek z Ludwigiem na przedstawienie podobnych muzycznych światów
W tamtym roku mieliśmy folklor Luizjany i Missisipi w South of Midnight i Sinners, a teraz zapowiada się być może na autentyczną muzykę grecką w Resonance i Odysei
7 minut gameplayu.
youtu.be/z1CWk2Ft884
"Of course, I have to mention the music, especially the main menu theme. It’s perhaps the best main menu song I’ve ever heard in my life, sung in Greek and accompanied by traditional Mediterranean music."
I prawdopodobnie ten kawałek wyjdzie już w następnym tygodniu w postaci singla.

Olivier Deriviere, Vasiliki Anastasiou, Amalgamation Choir - The Land (From Resonance: A Plague Tale Legacy)
Czyżby szykował nam się kolejny pojedynek z Ludwigiem na przedstawienie podobnych muzycznych światów
7 minut gameplayu.
youtu.be/z1CWk2Ft884