To że porażki finansowe, to nie znaczy, że złe grylis23 pisze: ↑sob lut 07, 2026 21:10 pmZ tej dychy mam osiem gier ale to dziwna lista, gdyż South of Midnight, Keeper, Lost Records: Bloom & Rage i Eriksholm: The Stolen Dream to raczej porażki finansowe
Ja bym dołożył AC Shadows, Doom:The Dark Ages, The Midnight Walk, Digimon Story Time Stranger, Mafia:The Old Country, Hollowknight Silksong, SHINOBI: Art of Vengeance, Silent Hill F, Dying Light:The Beast i Anno 117:Pax Romana.
Best video game score
Re: Best video game score
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Gdyby nie Game Pass to pewnie nie zagrałbym w Keeper i w South of Midnight, przynajmniej nie na premierę, pierwsza gra całkowicie przepadła ale w październiku XGP miał jeszcze Ninja Gaiden 4 i The Outher World 2, też bardzo fajne gry. W tym roku, Microsoft znowu będzie miał przewagę nad Sony, gdyż wydaje Forzę Horizont 6, Fable, Gears of War 0 Day i remake Halo a Sony tylko Marvel's Wolverine i jeszcze tę grę a la Souls Like, Phantom Blade Zero?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Na PS5 wyjdzie jeszcze Saros, a Fable ma być również dostępne na konsoli Sony, także jeśli chodzi o exclusivy to jak dla mnie to słaby rok dla obu platform i najbardziej interesujące mnie tytuły, które będą dostępne wszędzie i chyba powoli właśnie do tego dążymy.
Z gier z oficjalną datą najbardziej czekam na te wytłuszczone tytuły, które będę już pewnie chciał sprawdzić premierowo, pozostałych jestem ciekaw. No i liczę rzecz jasna na niespodzianki o których jeszcze nie słyszałem, jak rok temu o Clair Obscur, Dispatch czy Alters.
High on Life 2
Replaced
Reanimal
Resident Evil Requiem
Planet of Lana 2
Crimson Desert
Mouse: P.I. For Hire
Pragmata
007 First Light
Grand Theft Auto VI
No Marvel's Wolverine oraz Resonance: A Plague Tale Legacy i Control Resonant jak będą w tym roku.
Z gier z oficjalną datą najbardziej czekam na te wytłuszczone tytuły, które będę już pewnie chciał sprawdzić premierowo, pozostałych jestem ciekaw. No i liczę rzecz jasna na niespodzianki o których jeszcze nie słyszałem, jak rok temu o Clair Obscur, Dispatch czy Alters.
High on Life 2
Replaced
Reanimal
Resident Evil Requiem
Planet of Lana 2
Crimson Desert
Mouse: P.I. For Hire
Pragmata
007 First Light
Grand Theft Auto VI
No Marvel's Wolverine oraz Resonance: A Plague Tale Legacy i Control Resonant jak będą w tym roku.