Best video game score

Czasem zdarza się, że kompozytorzy ścieżek dżwiękowych poza swą działalnością filmową są również autorami projektów związanych ze światem gier komputerowych. W tym dziale można podyskutować właśnie o tych "niesoundtrackowych" dokonaniach.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

Re: Best video game score

#106 Post autor: Mystery » sob lut 07, 2026 21:43 pm

lis23 pisze:
sob lut 07, 2026 21:10 pm
Z tej dychy mam osiem gier ale to dziwna lista, gdyż South of Midnight, Keeper, Lost Records: Bloom & Rage i Eriksholm: The Stolen Dream to raczej porażki finansowe ;)
Ja bym dołożył AC Shadows, Doom:The Dark Ages, The Midnight Walk, Digimon Story Time Stranger, Mafia:The Old Country, Hollowknight Silksong, SHINOBI: Art of Vengeance, Silent Hill F, Dying Light:The Beast i Anno 117:Pax Romana.
To że porażki finansowe, to nie znaczy, że złe gry :wink: Jak do Top 10 dołożysz 10 tytułów to już będzie Top 20 :wink: Z tytułów które wymieniłeś grałem w nową Mafie, Silent Hill i Dying Light, ale każda z tych gier mnie rozczarowała, a z pozostałych gier w moich klimatach cały czas w kręgu moich zainteresowań jest Midnight Walk, ale jakoś nie było jeszcze sposobności :wink:

ODPOWIEDZ