Wygrywa Helldivers 2
Best video game score
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Best video game score
Nominacje do BAFTA:
Astro Bot
Black Myth: Wukong
Final Fantasy VII Rebirth
Helldivers 2
Senua’s Saga: Hellblade II
Star Wars: Outlaws
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Nominacje do Golden Joystick Awards 2025
Best Soundtrack
Clair Obscur: Expedition 33
South of Midnight
SILENT HILL f
Eriksholm: The Stolen Dream
DELTARUNE
Sword of the Sea
Są moje dwa ulubione soundtracki do Clair i South, także jest okejka.
https://www.gamesradar.com/games/events ... verance-2/
Best Soundtrack
South of Midnight
SILENT HILL f
Eriksholm: The Stolen Dream
DELTARUNE
Sword of the Sea
Są moje dwa ulubione soundtracki do Clair i South, także jest okejka.
https://www.gamesradar.com/games/events ... verance-2/
Prime pokaże w tym roku Game Awards. Gala 11 grudnia, także zrobią sobie dobrą reklamę dla drugiego sezonu Fallouta.
Best Score & Music
Hollow Knight: Silksong
Hades II
Ghost of Yōtei
Death Stranding 2: On the Beach
Szkoda, że nie ma South of Midnight.

Jak nigdy, ograłem 3 gry z największą liczbą nominacji
Szkoda Yōtei, 8 nominacji, ale nieobecność w najważniejszej kategorii.

Hollow Knight: Silksong
Hades II
Ghost of Yōtei
Death Stranding 2: On the Beach
Szkoda, że nie ma South of Midnight.
Jak nigdy, ograłem 3 gry z największą liczbą nominacji
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
2 ostatnie tytuły rzeczywiście słuszne nominowane. I nie miałbym nic przeciwko, gdyby jeden z nich nie wygrał.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wszystkie nominacje są słuszne, no ale taki był to rok, że było dużo dobrych rzeczy i wszystko się nie zmieściło, a wygra Claire, podobnie jak w wielu innych kategoriach i też będzie to słuszne 
- lis23
Na YT niejaki Kiszak grzmi, że Game Award to nieśmieszny żart, skoro najgorsze gry najgorszego studia, czyli Star Wars Outlaws i Avatar:Frontiers from Pandora mają nominację za najlepszą muzykę
Chodzi o to, że to muzyka z dodatków ale także o to, że są to "słabe gry o których Nikt nie słyszał od najgorszego wydawcy jakim jest Ubisoft" 
To Gość, który najpierw jechał cały miesiąc po Avowed i przechodził grę RPG nie czytając dialogów i chwalił się tym, jak szybko ją ukończył a potem wyprodukował ponad 30 filmów o tym, jak bardzo nie lubi Assassin's Creed Shadows
To chyba masochista, skoro tak namiętnie gra w gry, które Mu się nie podobają a większość się nie podoba, teraz jedzie min. po Ghost of Yotei 
Co do nominacji to z tego grona Clair Obscur:Expedition 33 - gra dla mnie męcząca ale soundtrack, świetny
To Gość, który najpierw jechał cały miesiąc po Avowed i przechodził grę RPG nie czytając dialogów i chwalił się tym, jak szybko ją ukończył a potem wyprodukował ponad 30 filmów o tym, jak bardzo nie lubi Assassin's Creed Shadows
Co do nominacji to z tego grona Clair Obscur:Expedition 33 - gra dla mnie męcząca ale soundtrack, świetny
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
Przecież te gry dostały nominacje do Grammy, a nie Game Awards. Ale merytorycznie akurat na rację, bo nominacje muzyczne dla tych dwóch DLC to kpina z branży.lis23 pisze: ↑wt lis 18, 2025 15:27 pmNa YT niejaki Kiszak grzmi, że Game Award to nieśmieszny żart, skoro najgorsze gry najgorszego studia, czyli Star Wars Outlaws i Avatar:Frontiers from Pandora mają nominację za najlepszą muzykęChodzi o to, że to muzyka z dodatków ale także o to, że są to "słabe gry o których Nikt nie słyszał od najgorszego wydawcy jakim jest Ubisoft"
To Gość, który najpierw jechał cały miesiąc po Avowed i przechodził grę RPG nie czytając dialogów i chwalił się tym, jak szybko ją ukończył a potem wyprodukował ponad 30 filmów o tym, jak bardzo nie lubi Assassin's Creed ShadowsTo chyba masochista, skoro tak namiętnie gra w gry, które Mu się nie podobają a większość się nie podoba, teraz jedzie min. po Ghost of Yotei
Co do nominacji to z tego grona Clair Obscur:Expedition 33 - gra dla mnie męcząca ale soundtrack, świetny![]()
- lis23
Mimo to, są to bardzo dobre soundtracki - podstawki, znaczy się a z nagrodami tak już jest, często co innego wygrywa Złotego Globa a co innego Oscara, to co dostało Globa nie ma nominacji do Oscara, itp. Poza tym, kto się jeszcze pasjonuje nagrodami? 
Napisali mi tam, że SW Outlaws ma tak "genialny" soundtrack, że Nikt normalny o nim nie słyszał
Napisali mi tam, że SW Outlaws ma tak "genialny" soundtrack, że Nikt normalny o nim nie słyszał
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John