Dzięki za komentarze.
Kaonashi, uczyłem się grać na gitarze klasycznej, więc mam jakieś podstawy harmonii, kształcenie słuchu, itp. Reszty uczyłem się sam. Cieszę się, że dostrzegłeś rozpisanie "Is anybody there". Zauważyłem, że utwór najbardziej się podoba osobom z wykształceniem klasycznym (szkoła muzyczna). Zgadza się?
Ghostek, z przykrością, ale się zgadzam

Nie mam zielonego pojęcia o miksowaniu. Wszystko robię na czuja. Sam słyszę, zwłaszcza po czasie, że dużo rzeczy nie siedzi tak jak powinno. Nie wiem czemu, ale zawsze mam problem z perkusją. Czy możesz polecić jakieś tutoriale, kanały na YT, z których mógłbym zaczerpnąć trochę wiedzy na temat miksowania? Sam dużo szukałem i próbowałem się stosować do technik, z którymi się zapoznałem, ale zawsze mam poczucie, że stoję w miejscu. W pewnym momencie już kompletnie zacząłem olewać miks i skupiałem się na samej kompozycji, bo nie słyszałem różnicy. Dzięki za sugestie, jak podrasować moje kawałki.
janinachrzan, bardzo się cieszę, że Ci się podoba walc.

Co do "Integral" zgadzam się. Sam osobiście mam emocjonalny stosunek do tego utworu, ale równocześnie niedosyt, że można było osiągnąć dużo lepszy efekt.
Jeszcze raz dziękuję za cenne uwagi.
Pozdrawiam.