"Let me introduce you to Mr. Christmas"
"Let me introduce you to Mr. Christmas"
Tak, wiem, że świąt jeszcze nie ma ^^ , niemniej zapraszam do odsłuchu (najlepiej na głośnikach z podkręconą głośnością (u mnie na słuchawkach jest słabszy efekt, tym bardziej, że muzyka ma głośniejszą i znacznie cichszą część):
http://jojok21.wrzuta.pl/audio/5MhnL2vy ... _christmas
http://jojok21.wrzuta.pl/audio/5MhnL2vy ... _christmas
Ostatnio zmieniony pt lis 05, 2010 23:10 pm przez jojok21, łącznie zmieniany 2 razy.
No przeciez Bladu nie oszukujmy sie taka tematyka i taka bieda?bladerunner pisze:Właśnie gdzie są qwa Święta
Bez urazy Jojok,ale ja bym nawet wolał jakbys zapodał w calosci cos od Silvestriego z Polar Express albo The Christmas Carol
Ostatnio zmieniony ndz lis 14, 2010 14:58 pm przez dziekan, łącznie zmieniany 1 raz.
Ależ Dziekanie nie ma co ironizować . Przyjąłem krytykę, szanuję twe zdanie, zaznaczyłem jedynie, że utwór ten w moim mniemaniu atmosferę świąt opisuje. To jest tylko moje wyobrażenie i rozumiem, że ktoś może to sobie wyobrażać inaczej.dziekan pisze:To zmienia postac rzeczyjojok21 pisze:Święta w dzisiejszym świecie nie mają za grosz klimatu .
Ten utwór oddaje jedynie moje wyobrażenia (twoje mogą być zgoła inne), głównie ze wspomnień z dzieciństwa, kiedy to okres ten był jeszcze czymś wyjątkowym .
Ten utwor to geniusz!! Gratulacje Jojok!!!
Ale ja Jojok zrobiłem to dla popisu
Przysięgam,że wcale tak nie mysle
Napewno włożyłeś w ten utwor troche pracy i wysilku i dlatego nie mam prawa podwazac twojego autorytetu.
Niewiem jak to wyglada od strony technicznej bo nie mialem nigdy okazji pracowac przy takich programach komputerowych do tworzenia muzy a poza tym nie mam wykształcenia muzycznego i generalnie jestem wrak człowieka,więc nie przejmuj sie tym co pisze
Przysięgam,że wcale tak nie mysle
Napewno włożyłeś w ten utwor troche pracy i wysilku i dlatego nie mam prawa podwazac twojego autorytetu.
Niewiem jak to wyglada od strony technicznej bo nie mialem nigdy okazji pracowac przy takich programach komputerowych do tworzenia muzy a poza tym nie mam wykształcenia muzycznego i generalnie jestem wrak człowieka,więc nie przejmuj sie tym co pisze