Moja skromna twórczość
-
- Szofer w RCP
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Piotr gratuluję...
Ten Twój ostatni album do filmu Alana Urana na serio jest niezły. Widać duży progres jaki zrobiłeś od czasu choćby Ocalonego. Jak już Ci koper pewnie pisał zamierzam skrobnąć reckę, tylko powiedz czy będzie gdzieś szansa obejrzenia filmu Alana? Bez filmu nie chciałbym pisać
A co do Twych ostatnich inspiracji to chyba zacząłeś słuchać Lorenca (w BTW słychać Michała, w Beskidach też nieco, ale mniej). Co więcej powiem Ci że to wcale nie wada
Ten Twój ostatni album do filmu Alana Urana na serio jest niezły. Widać duży progres jaki zrobiłeś od czasu choćby Ocalonego. Jak już Ci koper pewnie pisał zamierzam skrobnąć reckę, tylko powiedz czy będzie gdzieś szansa obejrzenia filmu Alana? Bez filmu nie chciałbym pisać
A co do Twych ostatnich inspiracji to chyba zacząłeś słuchać Lorenca (w BTW słychać Michała, w Beskidach też nieco, ale mniej). Co więcej powiem Ci że to wcale nie wada
Why So Serious !?
-
- Szofer w RCP
- Kontakt:
Dziękuję Łukasz! Jedni mi zarzucają, że to wada, drudzy, że jest super. A ja chcę iść swoją drogą i szukam, szukam swojego stylu. Czasami mi z tego nic nie wychodzi i wtedy może bardziej wzoruję się na muzyce P. Lorenca.
Cieszę się, że podoba się BTW, ale pojawił się mały błąd. Ja nie pisałem muzyki do Ocalonego tylko do Powrotu:). Film będzie, ale nie wiem kiedy. Jest cały czas montowany, udoskonalany. Jak tylko będę coś wiedział, odrazu poinformuję, pozdrawiam:) i dziękuje
Cieszę się, że podoba się BTW, ale pojawił się mały błąd. Ja nie pisałem muzyki do Ocalonego tylko do Powrotu:). Film będzie, ale nie wiem kiedy. Jest cały czas montowany, udoskonalany. Jak tylko będę coś wiedział, odrazu poinformuję, pozdrawiam:) i dziękuje
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Dynamika - piano forte itd
Bardzo ciekawe kompozycje, gratuluje. Szczególnie jednak sugerowałbym o zwrócenie większej uwagi na dynamikę. Tak by Twoje utwory nabrały życia nie tylko ze względu na aranzację lecz także natężenie pojedynczych dźwięków.
-
- Szofer w RCP
- Kontakt:
-
- Szofer w RCP
- Kontakt:
Nowy numerek:) Na szybko dzisiaj sklejony i zmontowany, zapraszam
http://soundclick.com/share?songid=9646152
http://soundclick.com/share?songid=9646152
-
- Szofer w RCP
- Kontakt:
-
- Parkingowy przed studiem nagrań
-
- Szofer w RCP
- Kontakt:
Dzięki Krzysztof za opinię.
Nowy numerek, pisałem go w 3 etapach. Nie powiem, że mnie trochę wciągnął i chciałem go zrobić na tyle dobrze, żebym był trochę dłużej zadowolony z efektu. Zapraszam do wysłuchania, krytyki, pozdrawiam
http://soundclick.com/share?songid=9656716
Nowy numerek, pisałem go w 3 etapach. Nie powiem, że mnie trochę wciągnął i chciałem go zrobić na tyle dobrze, żebym był trochę dłużej zadowolony z efektu. Zapraszam do wysłuchania, krytyki, pozdrawiam
http://soundclick.com/share?songid=9656716
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Coś mi ten utwór przypomina, ale nie wiem co. Może sobie przypomnę. Jednakże jest on bardzo fajny, taki pozytywnie nastrajający. Szczególnie te smyczki. :) I podoba mi się perkusja w tym utworze, wg mnie ładnie pasuje, a mi ciężko zaimponować perką w orkiestrze, której zazwyczaj nie lubię w takim kontekście. Życzę powodzenia w dalszym tworzeniu.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
-
- Szofer w RCP
- Kontakt: