Radosław Rozbicki Moje kompozycje Zapraszam

Tworzysz? Chcesz się podzielić z innymi swoją pracą? To miejsce dla Ciebie. Pochwal się, a inni z pewnością pochwalą, skrytykują, lub choćby skomentują...
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radosław Rozbicki
Asystent orkiestratora

Re: Radosław Rozbicki Moje kompozycje Zapraszam

#196 Post autor: Radosław Rozbicki » śr kwie 15, 2026 18:04 pm

22.02.2026 Byłem gościem u Tomasza Goski w programie Muzyczne pejzaże. Na antenie Radia Podlasie, mogliście Państwo usłyszeć mnie i premierowo moją najnowszą Epkę pt. ''Life'' 🎵🔊❤️😉 Zapraszam serdecznie i życzę wam miłego odsłuchu! 🙂 Pozdrawiam Radosław Rozbicki!❤️
Wszytkie moje kompozycje z najnowszej Epki ''The Sign'' już od Lutego na Spotify, Tidal czy Apple music.

youtu.be/ptH_b7Vt-4c

22/02/2026 On Radio Podlasie, in Tomasz Goska's Musical Landscapes broadcast, You could hear me and the premiere of my latest EP entitled ''Life'' 🎵🔊❤️😉 I cordially invite You and wish you pleasant listening! 🙂 Regards, Radoslaw Rozbicki! ❤️
All my compositions from the latest EP "Life" will be available on Spotify, Tidal and Apple music from February.

#interview #rozmowa #muzykafilmowa #radoslawrozbicki #rozbickimusic #trailermusic #hollywood #epicmusic #soundtrack #kompozytor #life #instrumentalep

Awatar użytkownika
Radosław Rozbicki
Asystent orkiestratora

Re: Radosław Rozbicki Moje kompozycje Zapraszam

#197 Post autor: Radosław Rozbicki » czw maja 14, 2026 23:49 pm

[PL/ENG] Hej. Prezentuję wam video promujące mój nadchodzący utwór pt. ''Action Man''. Utwór będzie dostępny w trzech wersjach: Original Mix, Rock Mix, Vocal Mix. Gatunek: Muzyka filmowa. Całe wydanie będzie dostępne w Czerwcu w serwisach streamingowych typu Spotify czy Apple music. Original Mix i Rock Mix dostarczy trochę akcji, a dla osób lubiących muzykę rap, będzie wersja Vocal Mix. Wideo promujące utwór, to również moja robota. Klip dostępny również na na YouTube. Link poniżej 🎵🔥 Pozdrawiam R. 🙂
Hello. I’d like to present a video promoting my upcoming track titled “Action Man.” The track will be available in three versions: Original Mix, Rock Mix, and Vocal Mix. Genre: Film music. The full release will be available in June on streaming services like Spotify and Apple Music. The Original Mix and Rock Mix will deliver some action. For those who enjoy rap music, there will be a Vocal Mix version. I also created the video promoting the track. 🎵🔥 Best regards, R. 🙂

Action Man (Original Mix)

youtu.be/YHateXU7RUM

Action Man (Rock Mix)

youtu.be/y5aU4C9beBA

#muzykafilmowa #kompozytor #radoslawrozbicki #epicmusic #filmmusic #trailermusic #MuzykaFilmowa #EpicMusic #FilmMusic #TrailerMusic #CinematicMusic #EpicCinematic #Soundtrack #OrchestralMusic #HybridOrchestral #MovieSoundtrack #EpicSoundtrack #TrailerScore #InstrumentalMusic #MusicComposer #Composer #RadoslawRozbicki #CinematicSoundtrack #EmotionalMusic #DarkCinematic #ActionMusic #EpicTrailer #BackgroundMusic #ModernOrchestra #EpicOrchestra

ODPOWIEDZ