Radosław Rozbicki Moje kompozycje Zapraszam

Tworzysz? Chcesz się podzielić z innymi swoją pracą? To miejsce dla Ciebie. Pochwal się, a inni z pewnością pochwalą, skrytykują, lub choćby skomentują...
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Radosław Rozbicki
Asystent orkiestratora

Re: Radosław Rozbicki Moje kompozycje Zapraszam

#196 Post autor: Radosław Rozbicki » śr kwie 15, 2026 18:04 pm

22.02.2026 Byłem gościem u Tomasza Goski w programie Muzyczne pejzaże. Na antenie Radia Podlasie, mogliście Państwo usłyszeć mnie i premierowo moją najnowszą Epkę pt. ''Life'' 🎵🔊❤️😉 Zapraszam serdecznie i życzę wam miłego odsłuchu! 🙂 Pozdrawiam Radosław Rozbicki!❤️
Wszytkie moje kompozycje z najnowszej Epki ''The Sign'' już od Lutego na Spotify, Tidal czy Apple music.

youtu.be/ptH_b7Vt-4c

22/02/2026 On Radio Podlasie, in Tomasz Goska's Musical Landscapes broadcast, You could hear me and the premiere of my latest EP entitled ''Life'' 🎵🔊❤️😉 I cordially invite You and wish you pleasant listening! 🙂 Regards, Radoslaw Rozbicki! ❤️
All my compositions from the latest EP "Life" will be available on Spotify, Tidal and Apple music from February.

#interview #rozmowa #muzykafilmowa #radoslawrozbicki #rozbickimusic #trailermusic #hollywood #epicmusic #soundtrack #kompozytor #life #instrumentalep

ODPOWIEDZ