youtu.be/U-VFXwkV-W4

Prezentuję wam mix zapowiedzi filmowych z moją skomponowaną muzyką którą można usłyszeć w tle
  Prezentuję wam mix zapowiedzi filmowych z moją skomponowaną muzyką którą można usłyszeć w tle   . Miłego oglądania i odsłuchu życzę! Pozdrawiam serdecznie!
 . Miłego oglądania i odsłuchu życzę! Pozdrawiam serdecznie!    
  Best Regards!
 Best Regards!  
   Pozdrawiam Radek!
  Pozdrawiam Radek!   

Zapraszam serdecznie do zapoznania się z moją twórczością . Wszystkie moje aktualne instrumentalne utwory, są dostępne na YT czy serwisach z muzyką typu Spotify, Tidal, Apple music.
  Zapraszam serdecznie do zapoznania się z moją twórczością . Wszystkie moje aktualne instrumentalne utwory, są dostępne na YT czy serwisach z muzyką typu Spotify, Tidal, Apple music.   Pozdrawiam!
  Pozdrawiam! Composition from this year. I wish everyone an enjoyable listening experience! Soon you will be able to hear new material in better quality in online stores. I will keep you informed. Best regards!
  Composition from this year. I wish everyone an enjoyable listening experience! Soon you will be able to hear new material in better quality in online stores. I will keep you informed. Best regards!  Kompozycja jest z tego roku. Życzę wszystkim miłego odsłuchu! Już niedługo będzie można usłyszeć nowy materiał w lepszej jakości w sklepach online. Będę informował. Pozdrawiam R. ''Radosław Rozbicki - Conclusion (Instrumental)'' #epicmusic #trailermusic #cinematicmusic #filmmusic #soundtrack #rozbickimusic
  Kompozycja jest z tego roku. Życzę wszystkim miłego odsłuchu! Już niedługo będzie można usłyszeć nowy materiał w lepszej jakości w sklepach online. Będę informował. Pozdrawiam R. ''Radosław Rozbicki - Conclusion (Instrumental)'' #epicmusic #trailermusic #cinematicmusic #filmmusic #soundtrack #rozbickimusic
Dzięki za miłe słowo. Pozdrawiam.

W stylu trailer music, epic Music. Zapraszam serdecznie i życzę wszystkim miłego odsłuchu.
 W stylu trailer music, epic Music. Zapraszam serdecznie i życzę wszystkim miłego odsłuchu.  Pozdrawiam R.
 Pozdrawiam R.   Trailer music style, epic music. I hope you all enjoy listening to it.
 Trailer music style, epic music. I hope you all enjoy listening to it.  Best regards, R.
 Best regards, R.