Tworzysz? Chcesz się podzielić z innymi swoją pracą? To miejsce dla Ciebie. Pochwal się, a inni z pewnością pochwalą, skrytykują, lub choćby skomentują...
Witam. Prezentuję 3 utwory skomponowane pod spoty do filmu pt. ''Lone Survivor'' Pełne utwory już niedługo będzie można usłyszeć online. Pozdrawiam Radek!
Hello! In the next month You will be able to hear my newest single "Nine". The track will be available via Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer etc. Thank You very much to everyone for supporting my work! Hej. Już w przyszłym miesiącu będziecie mogli usłyszeć mój najnowszy singiel pt. ''Nine'' Orkiestra plus elektronika. Singiel będzie dostępny za pośrednictwem serwisów takich jak Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer etc. Dziękuję serdecznie wszystkim osobom wspierającym moją twórczość! Pozdrawiam R. ''Cyfra 9 symbolizuje idealizm i humanitaryzm. To właśnie w imię wyższych idei i wiary w lepszy świat, Dziewiątka bez wahania podejmuje się altruistycznych działań. Symbolika liczby 9 związana jest z poczuciem misji i chęcią niesienia pomocy, ale również z miłością i wielkodusznością'' CZERWIEC 2023 / JUNE 2023 https://www.facebook.com/rozbickiradosl ... t9hoPafn6l
''Radosław Rozbicki - Nine (Instrumental)'' PREVIEW
Hello! I present to You a preview of my new composition called ''Nine'' The track will be available via Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer etc. Thank You very much to everyone for supporting my work!
Hej. Prezentuję wam preview mojego najnowszego utworu pt. ''Nine'' Orkiestra plus elektronika. Utwór będzie dostępny na Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer etc. Dziękuję serdecznie wszystkim osobom wspierającym moją twórczość! Pozdrawiam R.
''Cyfra 9 symbolizuje idealizm i humanitaryzm. To właśnie w imię wyższych idei i wiary w lepszy świat, Dziewiątka bez wahania podejmuje się altruistycznych działań. Symbolika liczby 9 związana jest z poczuciem misji i chęcią niesienia pomocy, ale również z miłością i wielkodusznością''
Witam wszystkich! Prezentuję wam mix zapowiedzi filmowych z moją skomponowaną muzyką którą można usłyszeć w tle . Miłego oglądania i odsłuchu życzę! Pozdrawiam serdecznie!
Hej! Już w najbliższą Niedzielę 26.11.2023r. o godz. 22:00 na antenie Radio Podlasie w audycji Tomasz Goska Muzyczne pejzaże, będziecie mogli usłyszeć premierowo, utwory z mojej najnowszej Epki pt. ''The Sign'' Zapraszam wszystkich serdecznie i życzę miłego odsłuchu! Pozdrawiam Radosław! https://radiopodlasie.pl/radio-online/
Hello! This Sunday, @ 10PM on Radio Podlasie, in Tomasz Goska broadcast Muzyczne pejzaże, You will be able to hear the PREMIERE of songs from my latest EP titled ''The Sign'' I cordially invite everyone and wish You nice listening! Regards, Radoslaw! https://radiopodlasie.pl/radio-online/
Na antenie Radia Podlasie w programie Tomka Goski Muzyczne pejzaże, mogliście Państwo usłyszeć mnie i premierowo moją najnowszą Epkę pt. ''The Sign'' Nagranie jest już dostępne na YouTube. Zapraszam serdecznie i życzę miłego odsłuchu! Pozdrawiam Radek!
On Radio Podlasie, in Tomasz Goska's Musical Landscapes broadcast, You could hear me and the premiere of my latest EP entitled ''The Sign'' I cordially invite You and wish You pleasant listening! Regards, Radek! YT
Mam dzisiaj dla was moją wersję motywu przewodniego z filmu Gliniarz z Beverly Hills Axel Foley. Jest to już druga wersja tego motywu w moim wykonaniu. Zapraszam do odsłuchu! Pozdrawiam R.
Hi Everyone! Today I have for You my version of the Main Theme from Beverly Hills Cop 'Radosław Rozbicki - Beverly Hills Cop Axel Foley [Main Theme]' Genre: Film music/Trailer music. I hope You like it! Check and listen!
#eddiemurphy #axelfoley #beverlyhillscop #soundtrack #radoslawrozbicki #rozbickimusic #filmmusic #trailermusic #axelf
Hej! Tego się nie spodziewałem, 100 000 wyświetleń w 5 miesięcy! Wielkie dzięki za wsparcie i za wyświetlenia, które od was dostałem! Cieszy mnie to i motywuje do dalszej pracy! Pozdrówka!
Hello! I didn't expect this. YouTube 100 000 views in 5 months! Thank You very much for all the views! It motivates me to keep working with music! Thank You for Your support! Regards!
Hi Everyone! My latest track titled ''Radosław Rozbicki - Risk (Instrumental)'' is OUT NOW! Multishop Link: https://tiny.pl/ctt94g98 Genre:Trailer music / Film music. Thank you very much for supporting my film music! Best Regards!
Hej. Już od dzisiaj możecie odsłuchać mój najnowszy utwór pt. ''Risk'' Utwór jest dostępny na Spotify, Apple music, Deezer, Tidal. YouTube etc. Życzę wszystkim miłego odsłuchu! Dziękuję serdecznie za wsparcie! Pozdrawiam Radek!
ps. Życzę wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęsliwego Nowego Roku 2025
Dziękuję za miłe słowa! Zapraszam serdecznie do zapoznania się z moją twórczością . Wszystkie moje aktualne instrumentalne utwory, są dostępne na YT czy serwisach z muzyką typu Spotify, Tidal, Apple music. Pozdrawiam!