Taki Lost wannabe. Po tych nominacjach do Emmy spodziewałem się więcej, a tu raczej średniak wcale jakoś wielce nie lepszy, niż np taki pierwszy sezon Wilds Amazona, choć jego brutalność zaskakuje.
Light and Magic 1 - 8
Prawdopodobnie najlepsza rzecz jaką zaoferował dotąd D+, dla fanów efektów specjalnych, Star Wars i innych filmowych kamieni milowych pozycja obowiązkowa.
Better Call Saul 6 - 7+
Jeden z najlepiej odciętych kuponów w historii. Nigdy nie byłem jakoś szczególnym uberfanem tego serialu, jak niektórzy, ale lubiłem, ceniłem i będę tęsknić, choć ostatni sezon i jego podział był dosyć kontrowersyjny i nie jestem jeszcze w pełni przekonany co do ostatnich epizodów.
Westworld 4 - 6
Niezłe sci-fi, ale już do bólu przekombinowane i już niech lepiej kończą to jakoś w 5 sezonie.
Family Guy 19 - 6
Chyba powoli już wyrastam z tych baj i tego humoru

I Am Groot 1 - 6
Sympatyczne, choć głównie przypadł mi do gustu tylko epizod z cywilizacją pod kamieniem.
Orville 3 - 6+
Odcinki filmowych rozmiarów, w niektórych za dużo współczesnej propagandy i obyczajówki, ale dla rozmachu, akcji i bohaterów nadal warto było śledzić.
Primal 1 - 7
Niebywała historia nieoczywistej przyjaźni w brutalnym świecie, choć tam gdzie serial skręca w większą fantastykę jak czary czy zombie mniej już mi się podobał.
Under the Banner Heaven 1 - 7+
Kryminał, historia, fanatyzm religijny, mógłby być śmiało kolejnym sezonem Detektywa. Mocny Garfield, który ma ostatnio życiówkę i tutaj nomki do Emmy już jak najbardziej zasłużone, bez ich pewnie długo nie trafiłbym na tą perełkę.
Solar Opposites - 7+
Pozytywne zaskoczenie. Coś dla fanów Ricka i Morty, a i nie wiem czy nie podobało mi się nawet bardziej od ostatnich ich przygód.
The Marvelous Mrs. Maisel 4 - 6+
Nowy wątek Maisel mało interesujący, fajnie, że więcej czasu poświęcono całemu drugiemu planowi, który błyszczał, ale niech nasza bohaterka w końcu robi tą wielką karierę i dobrze to skończą w 5 sezonie, który ma być ostatnim.