youtu.be/UnyBJJI2eqs
Platformy Streamingowe
Re: Platformy Streamingowe
Przynajmniej grają uczciwie. Trzeba kliknąć zgodę na nowy cennik. W przeciwnym wypadku dostęp wygaśnie automatycznie z końcem okresu rozliczeniowego.
Cennikowo nadal są tańsi od Netflixa.
Cennikowo nadal są tańsi od Netflixa.
Ale oferta dużo uboższa.Cennikowo nadal są tańsi od Netflixa.
Kończył mi się Smart na Allegro, a tam darmowe 3 miesiące D+ jak się weźmie przedłużenie o rok, no to wleciało.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Bo ja wiem, czy uboższa? Moim zdaniem, równie bogata co na Netflixie, tylko szkoda, że tak mało klasyki, np. Disneya jest w 4K i z HDR, poza tym, to już trzy i pół roku na polskim rynku jak dobrze liczę? a nadal nie ma klasycznego serialu "Zorro", nie ma "101 Dalmatyńczyków" live action i powiązanego zeń serialu animowanego, nie ma "Wuzli", itp.
Paramount+ chce wydać 71 miliardów USD na zakup Warnera, z ofertą szykuje się też Netflix i teraz, jakby to wyglądało w Polsce, skoro u nas nie ma Paramount+ a jest tylko SkyShowtime? Z Netflixem byłoby prościej i może więcej klasyki trafiłoby do polskiej biblioteki? Mam tu na myśli filmy i seriale animowane DC.
Paramount+ chce wydać 71 miliardów USD na zakup Warnera, z ofertą szykuje się też Netflix i teraz, jakby to wyglądało w Polsce, skoro u nas nie ma Paramount+ a jest tylko SkyShowtime? Z Netflixem byłoby prościej i może więcej klasyki trafiłoby do polskiej biblioteki? Mam tu na myśli filmy i seriale animowane DC.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Krzysiek
- Nominacja do odkrycia roku
I dlatego ten system upada, Stany Zjednoczonej Ameryki upadają, jeśli miliardy $ wydają na pierdy zamiast na gospodarkę. Identycznie jak miliardy na TVP (tzn dla byłego prezesa i przydupasów na nagrody, odprawy itp)lis23 pisze: ↑śr lis 19, 2025 17:33 pmParamount+ chce wydać 71 miliardów USD na zakup Warnera, z ofertą szykuje się też Netflix i teraz, jakby to wyglądało w Polsce, skoro u nas nie ma Paramount+ a jest tylko SkyShowtime? Z Netflixem byłoby prościej i może więcej klasyki trafiłoby do polskiej biblioteki? Mam tu na myśli filmy i seriale animowane DC.