The Fall Guy nie jest oryginalny. Remake/re-boot czy jak to nazwać serialu z lat 80. pod tym samym tytułem. W scenie po napisach zresztą pojawiają się aktorzy z oryginalnego serialu.
youtu.be/dj9ev40C30M
The Fall Guy nie jest oryginalny. Remake/re-boot czy jak to nazwać serialu z lat 80. pod tym samym tytułem. W scenie po napisach zresztą pojawiają się aktorzy z oryginalnego serialu.
Po wyniku filmu na RT wygląda, że film też... Co do scoru, to Lewis już kilka razy udowodnił, że kuma czaczę i tu jest nie inaczej. Klawy, ładnie skrojony score z wieloma fajnymi utworami i fragmentami, pięknie oldschoolowy, różnorodny, melodyjny, tak więc to, że robi nowego Karate Kid to może wcale nie taki zły pomysł i powoli zaczynam na to czekaćokładka rakowa
Podpisuję się pod tym. Fajnie zleciało te 40 min.Mystery pisze: ↑sob lut 08, 2025 10:05 amPo wyniku filmu na RT wygląda, że film też... Co do scoru, to Lewis już kilka razy udowodnił, że kuma czaczę i tu jest nie inaczej. Klawy, ładnie skrojony score z wieloma fajnymi utworami i fragmentami, pięknie oldschoolowy, różnorodny, melodyjny, tak więc to, że robi nowego Karate Kid to może wcale nie taki zły pomysł i powoli zaczynam na to czekaćokładka rakowa![]()
Ja podpisuję się pod tym podpisem, do podpisu. Fajna muzyka z kilkoma ciekawymi kawałkami i śpiewającym Dominikiem. Nic wielkiego, ale lekkie klawe granie tu otrzymaliśmy. Tym bardziej można mieć pewne oczekiwani wobec Karate Kid: Legends, które nie wiem czym do końca jest.Ghostek pisze: ↑ndz lut 09, 2025 12:26 pmPodpisuję się pod tym. Fajnie zleciało te 40 min.Mystery pisze: ↑sob lut 08, 2025 10:05 amPo wyniku filmu na RT wygląda, że film też... Co do scoru, to Lewis już kilka razy udowodnił, że kuma czaczę i tu jest nie inaczej. Klawy, ładnie skrojony score z wieloma fajnymi utworami i fragmentami, pięknie oldschoolowy, różnorodny, melodyjny, tak więc to, że robi nowego Karate Kid to może wcale nie taki zły pomysł i powoli zaczynam na to czekaćokładka rakowa![]()
Jak to czym? Próbą wniesienia postaci z Cobra Kai do kanonu przy jednoczesnym łączeniu spin offa z tymże kanonem.Wawrzyniec pisze: ↑pn lut 10, 2025 11:43 amJa podpisuję się pod tym podpisem, do podpisu. Fajna muzyka z kilkoma ciekawymi kawałkami i śpiewającym Dominikiem. Nic wielkiego, ale lekkie klawe granie tu otrzymaliśmy. Tym bardziej można mieć pewne oczekiwani wobec Karate Kid: Legends, które nie wiem czym do końca jest.Ghostek pisze: ↑ndz lut 09, 2025 12:26 pmPodpisuję się pod tym. Fajnie zleciało te 40 min.Mystery pisze: ↑sob lut 08, 2025 10:05 am
Po wyniku filmu na RT wygląda, że film też... Co do scoru, to Lewis już kilka razy udowodnił, że kuma czaczę i tu jest nie inaczej. Klawy, ładnie skrojony score z wieloma fajnymi utworami i fragmentami, pięknie oldschoolowy, różnorodny, melodyjny, tak więc to, że robi nowego Karate Kid to może wcale nie taki zły pomysł i powoli zaczynam na to czekać![]()
![]()