Henry Jackman
Re: Henry Jackman
Przypuszczałem, że jednak Tyler, ale ten już miał na tapecie Predzia, teraz pora na Jackmana, który jako fan scoru z dwójki, raczej powinien czaić bazę Alana, zobaczymy.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie, słyszymy to tutaj od 38 minuty:
youtu.be/NdXqE-I7KwE
A więc może coś natchnionego wyjdzie i ciekawe, czy użyje tematu Silevstriego? I ciekawe, czy Hans nie zadzwonił i nie powiedział:
"Hej, tu Hans Zimmer! Henry Jackman bardzo lubi Predatora 2, dajcie mu tę pracę!"
youtu.be/NdXqE-I7KwE
A więc może coś natchnionego wyjdzie i ciekawe, czy użyje tematu Silevstriego? I ciekawe, czy Hans nie zadzwonił i nie powiedział:
"Hej, tu Hans Zimmer! Henry Jackman bardzo lubi Predatora 2, dajcie mu tę pracę!"

#WinaHansa #IStandByDaenerys
lubić se może, ale przy filmie z takim małym budżetem wiedzieli kogo brać by było tanio, i wcale nie jest powiedziane, że będą chcieli płacić gruba kasę na zgodę i tantiemy za użycie oryginalnego tematu. choć produkuje ta sama kasta, więc kto wie.. wiadomo, że ten film będzie porażką (aż CZTERY razy przesuwany termin premiery i to już w trakcie kręcenia).. czekam jeszcze na remake pierwszego Aliena 
I bardzo dobrze, że nie dostał tego Brajan, Gjaczin czy inni tej klasy - nie dla nich już takie kino klasy B i ente rimejki..

I bardzo dobrze, że nie dostał tego Brajan, Gjaczin czy inni tej klasy - nie dla nich już takie kino klasy B i ente rimejki..
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tak szperając po youtubie natrafiłem na tę zrobioną suitę i sobie przypomniałem, jak fajny jest temat z X-Men: First Class:
youtu.be/q0xi0XIsBBY
Zastanawiam się, czy w ogóle nie zrobić TOPów, dla poszczególnych kompozytorów z RCP z ich najlepszymi kawałkami.
youtu.be/q0xi0XIsBBY
Zastanawiam się, czy w ogóle nie zrobić TOPów, dla poszczególnych kompozytorów z RCP z ich najlepszymi kawałkami.

Zwick to kolejny reżyser który upadla listę kompozytorów z którymi pracował
- http://filmmusicreporter.com/2018/05/08 ... l-by-fire/

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ten koment pod niusem FMR trafnie w punkt:
With so much good composer to succeed the James Newton Howard that Ed could choose, and he goes on the wave of Hollywood and gives one more chance to a Remote Control …

- qnebra
- Zdobywca Oscara
Tylko znowu to jego druga kolaboracja z Heniem Żakmanem, poprzednia to był Jack Reacher.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czyli podobnie jak przy Mission Impossible z Balfem wygląda na to, że Tom Cruise lubi RCP.
Trailer nowego Predzia o dziwo nie jest aż tak zły jak sądziłem... Ciekawa obsada. Będzie to raczej akcyjniak niż survival horror, ale dam mu szansę po tych 2 minutach tutaj:
youtu.be/VPI9E-wNK8s
youtu.be/VPI9E-wNK8s
#FUCKVINYL
Genialny trailer! To będzie najlepszy film w uniwersum Predatora.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
No już dobrze Kaonashi, wiemy o co chodzi
A na poważnie to trailer mega nijaki w swojej nijakości. Ale to i tak nic w porównaniu z tym:

Plus mamy problem współczesnych akcyjniaków, gdzie podczas walki opononeci się rzucają, zamiast po prostu zabić. To samo był w Terminator Salvation, gdzie T-800, zamiast zabić Johna Reese, rzucał nim o ściany.
A jaki był krzyk o Jackmana, a szykuje się słabo, więc dopóki RCP za słabizny się zabierają, nie jest chyba źle?

Plus mamy problem współczesnych akcyjniaków, gdzie podczas walki opononeci się rzucają, zamiast po prostu zabić. To samo był w Terminator Salvation, gdzie T-800, zamiast zabić Johna Reese, rzucał nim o ściany.
A jaki był krzyk o Jackmana, a szykuje się słabo, więc dopóki RCP za słabizny się zabierają, nie jest chyba źle?
ten trailer nie jest ani bardzo dobry, ani dobry. jest średni. ale spodziewałem się rakotwórczego. więc po prostu dam tym DWÓM minutom szansę.
#FUCKVINYL
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Bosze, widzisz i nie grzmisz. Toz to kalka na kalce.
No chyba, ze jeszcze tego nie bylo,. Rownie dobrze moze to byc jakas podpucha w samym trailerze. Ale ten scenariusz to chyba byl pisany wedlug jakiejs "tajnej holywoodzkiej" instrukcji
: dzieciak i broniaca go mama/przyjaciolka rodziny/ciotka -done; tajne laboratorium - done, eksperymenty - done, ucieczka z tajnego laboratorium - done, wyrzniecie calego personelu - done, finalowa rozpierducha - done, strzelanie z czolgu do predatora - hmm, tego jeszcze nie bylo, ha bedziemy oryginalni - done.
Sorry, wyglada to jak film robiony dla telewizji - klasa C - nawet nie ma aspiracji filmu robionego dla Netflixa.
Jestem pewny, ze Jackman dostosuje sie do formuly - score bedzie super anonimowy - nie widze w tym trailarze jakiegos materialu, ktory moglby go zainspirowac do czegokolwiek.
No chyba, ze jeszcze tego nie bylo,
Spoiler:

Sorry, wyglada to jak film robiony dla telewizji - klasa C - nawet nie ma aspiracji filmu robionego dla Netflixa.
Jestem pewny, ze Jackman dostosuje sie do formuly - score bedzie super anonimowy - nie widze w tym trailarze jakiegos materialu, ktory moglby go zainspirowac do czegokolwiek.