Patrick Doyle
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Patrick Doyle
To i ja dorzucę naszą rozmowę, która się przydarzyła 
https://filmmusic.pl/artykuly/wywiad-z- ... doylem-pl/
Spoiler: nie pytaliśmy o "Stepmom"

https://filmmusic.pl/artykuly/wywiad-z- ... doylem-pl/
Spoiler: nie pytaliśmy o "Stepmom"
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Biorąc pod uwagę, że post-factum Doyle i tak wyciął swoje dwie, dużo bardziej niewinne, wypowiedzi to i tak dobrze, że coś się ostało. 

Fe.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Chciało mu się i to nawet w imponującym wymiarze. Miałem podesłać po prostu, spodziewając się, że może zrobi jakieś sugestie drobne co wyciąć, stąd wysłałem w PDFie. A Doyle przekopiował sobie z PDFa do Worda i sam wyciął i poprzestawiał to, co mu się nie podobało.

Fe.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale też trzeba docenić, że chciało mu się przeprowadzić ten wywiad na niedługo przed wymeldowaniem się z hotelu i wylotem.
@Mystery, nie wiem czy widzisz, ale Doyle mówi też o Grand Central z Życia Carlita. Sam bardzo lubię ten kawałek, ale wiem, że i Ty lubisz. Dlatego specjalnie nakierowałem rozmowę, aby coś o nim opowiedział.
@Mystery, nie wiem czy widzisz, ale Doyle mówi też o Grand Central z Życia Carlita. Sam bardzo lubię ten kawałek, ale wiem, że i Ty lubisz. Dlatego specjalnie nakierowałem rozmowę, aby coś o nim opowiedział.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Super, Grand Central, jak to kiedyś mówiono, megakult 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Może pochopnie ale kupiłem na Allegro ( czekam na dostawę ) kilka płyt Doyle'a be znajomości muzyki a nawet recenzji bo u Was ich nie ma 
- Henry V
- Mary Shelley's Frankenstein
- Sense And Sensibility
- The Magic Sword - Quest For Camelot
- Harry Potter and the Goblet of Fire
- Eragon

- Henry V
- Mary Shelley's Frankenstein
- Sense And Sensibility
- The Magic Sword - Quest For Camelot
- Harry Potter and the Goblet of Fire
- Eragon
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Wszystko spoko, tylko The Magic Sword to album z piosenkami, Doyla są chyba tylko 2 kawałki. Oficjalnie scoru nie wydano.
- lis23
To wiem i na piosenkach mi zależało - u nas śpiewali Andrzej Piaseczny i Natalia Kukulsja ale wyszło to tylko na takim mini singlu
No i jest tu słynny duet Celine Dion i Andrea Bocelli, "The Prayer".

Ostatnio zmieniony pt wrz 27, 2024 09:41 am przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Jak polubisz przygodowego symfonicznego Patryka z Eragorna to możesz się jeszcze zainteresować Nanny McPhee, Nim's Island, The Last Legion. Jak podejdzie horrorowy Frankenstein to Dead Again i Needful Things. Doyle ma jeszcze kilka okazałych dramatycznych prac Nouvelle-France, Indochine, Much Ado About Nothing, a jedną z moich ulubionych jego prac jest Great Expectations, ale w swojej dyskografii ma jeszcze wiele innych ciekawych perełek 

- lis23
Problem taki, że już nie mam miejsca na płyty - zarówno na soundtracki jak i na muzykę rozrywkową ... Williamsa już chyba nic nie wcisnę ( ok. 60 płyt + boxy ), podobnie Hornera, miejsce mam jeszcze tam, gdzie Disney i Giacchino 

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Co się dzieje z Doylem? Emeryturka, czy może znów choruje? Ostatni jego film to 2022 i nie widać nic na horyzoncie, tym bardziej, że następnego Branagha ma ponoć robić Volker.
Tyle czasu poświęca na swój Instagram, że już nie starcza energii na nowe scory. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.