John Williams
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: John Williams
Takie pytanko: dlaczego Williams jest kojarzony z filmem Marvela: "Namor the Sub Mariner"? To tylko bujna wyobraźnia Filmwebu, czy jest coś na rzeczy?
Marvel ma w ogóle prawa do tej postaci?
Marvel ma w ogóle prawa do tej postaci?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Bujna wyobraźnia. Nie licz na to. Zresztą jeśli dobrze pamiętam jakiś film z "Submariner" w tytule wisiał na jego filmwebowskiej stronie już dobre kilkanaście lat temu.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
w tamten czwartek był w samolocie już, więc pewnie późnym wieczorem był w hotelu. Szanse na nie-odwołanie koncertu wzrosły o 50%. Teraz sie modlić żeby do weekendu nie zachorował na miejscu albo sobie barku nie zwichnął na próbach ;-(
#FUCKVINYL
- bartex9
- Spec od additional music
John po powrocie z Wiednia odwiedził Nowy Jork i wstąpił na sesję nagraniową do West Side Story. Dyryguje Gustavo Dudamel.

https://www.facebook.com/annesophiemutt ... 4018449063

https://www.facebook.com/annesophiemutt ... 4018449063
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Ok ale co tam robi Mutter ? Dobrze, że nikt nie wklejał jak wręczą Williamsowi cały tort Sachera w tradycyjnym (chyba) stroju 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wszyscy znamy te teksty: "Tylko on Williams John!"; "Liczy się tylko Williams! Reszta jest milczeniem!". Wiadomo fajne teksty, które jednak stały się dla mnie prawdą. Od weekendu nie jestem w stanie słuchać żadnej muzyki poza Johnem Williamsem. Wszystko inne nie brzmi mi tak dobrze, tak perfekcyjnie dopracowane, tak magicznie. Wychodzą kolejne soundtrackowe nowości, a ja nie mogę ich słuchać, gdyż nie brzmią jak John Williams. Jak tak dalej pójdzie to przejdę na recenzencką emeryturę, gdyż nie będę w stanie niczego innego słuchać.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Widzisz, a dla mnie były dawno, gdy je wymyśliłemWawrzyniec pisze: ↑pt sty 24, 2020 16:21 pmWszyscy znamy te teksty: "Tylko on Williams John!"; "Liczy się tylko Williams! Reszta jest milczeniem!". Wiadomo fajne teksty, które jednak stały się dla mnie prawdą.

Tantiem nie biorę, ale jakiegoś dobrego wursta z dojczlandu nie odmówię w podzięce

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Takie słuchanie Johna Williamsa non stop ma wiele zalet. Udaje mi się dzięki temu na przykład odrodzić miłość do soundtracków do których dawno nie wracałem. I tak dzięki koncertowi znowu odrodziło się mojej uczucie do "Sabriny" i "Far Away", jakże to miłe dla ucha score'y i cieszę się, że John zagrał je w Wiedniu.
Będąc w WilliamsoFazie natrafiłem na taki wywiad przeprowadzony przez niestety już świętej pamięci Andre Previna w 1988 roku. Nie znałem wcześniej tego wywiadu i naprawdę bardzo interesująca i kulturalna rozmowa między dwójką kompozytorów, polecam, szczególnie wielbicielom Johna Williamsa!
youtu.be/Yj4sRhY-feY
Będąc w WilliamsoFazie natrafiłem na taki wywiad przeprowadzony przez niestety już świętej pamięci Andre Previna w 1988 roku. Nie znałem wcześniej tego wywiadu i naprawdę bardzo interesująca i kulturalna rozmowa między dwójką kompozytorów, polecam, szczególnie wielbicielom Johna Williamsa!
youtu.be/Yj4sRhY-feY
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Czy John ma w planach jakiś film na najbliższe lata, pomijając "Indiana Jones 5"?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

A "Skywalker " nie miał być jego ostatnim scorem?