John Williams
Re: John Williams - co dalej?
mam w dupie rozeznanie krakowskiej publikiAdam Krysiński pisze:chyba przeceniasz inteligencję i rozeznanie krakowskiej publiki w takich starociach

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rety, Marek jest straszny.
Takie koncert to radość i katorga w jednym. Z jednej strony serce rośnie, kiedy się widzi i słyszy takie koncerty. Z drugiej strony serce boli, że nie można tam być, plus jak się widzi, że jedyne nagrania jakie są to właśnie jak wspominałem, wykonane byle jak, z głosami itd.
Mimo to filmik świetny, ale nie jest w tym zasługa operatora, ale kompozytora, orkiestry, ale też świetnej publiczności. Efekt z mieczami świetlnymi mnie rozwalił
Nawet dwójka muzyków miała miecz świetlny
Gdyby w Kraku coś takiego miało mieć miejsce od razu przyniósłbym i swój miecz świetlny
A w ogóle to koncert też niesamowity, gdyż z jednej strony widzimy orkiestrę symfoniczną, a z drugiej strony reakcje, brawa, wiwaty i okrzyki, jak na koncercie rockowym i słusznie.
Wielki koncert, szkoda, że mnie tam nie było

Mimo to filmik świetny, ale nie jest w tym zasługa operatora, ale kompozytora, orkiestry, ale też świetnej publiczności. Efekt z mieczami świetlnymi mnie rozwalił

A w ogóle to koncert też niesamowity, gdyż z jednej strony widzimy orkiestrę symfoniczną, a z drugiej strony reakcje, brawa, wiwaty i okrzyki, jak na koncercie rockowym i słusznie.

Wielki koncert, szkoda, że mnie tam nie było

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Ciekawy filmik o Johnie http://www.youtube.com/watch?v=-gnyZPDE ... r_embedded
"Robopocalypse" Spielberga ma ustaloną datę premiery na 4 lipca 2013.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Co roku nowy Williams? Yeah. 

- Wojteł
- John Williams
Mystery Man pisze:"Robopocalypse" Spielberga ma ustaloną datę premiery na 4 lipca 2013.
A Lincoln miał ustaloną datę na 2007 i nie pykło

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Fuck Yeah", ja bym rzekłMarek Łach pisze:Co roku nowy Williams? Yeah.

taaaa bo Williams dożyje 110 lat i nawet nad grobową deską dalej będzie pisał scory
ludzie litości, rozprawiacie o enigmatycznych projektach które będą za 3-5 lat i to wstępnie.. jak Wam już Wojtek napisał Lincolna przesuwają od 5 lat stale.

ludzie litości, rozprawiacie o enigmatycznych projektach które będą za 3-5 lat i to wstępnie.. jak Wam już Wojtek napisał Lincolna przesuwają od 5 lat stale.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A Ty znowu czepiasz się wieku Williamsa
Ja wolę optymistycznie patrzeć w przyszłość i widzę, że jest dalej w formie, więc będzie dobrze i nie myślę o najczarniejszych scenariuszach, nie chcę, nie chcę i jeszcze raz nie chcę.
A "Lincolna" zaczynają kręcić w tę jesień i będzie dobrze. Spielberg skończy "Lincolna" i weźmie się za "Robocalypse", a następnie muzykę skomponuje John Williams. TAK, tak właśnie będzie

A "Lincolna" zaczynają kręcić w tę jesień i będzie dobrze. Spielberg skończy "Lincolna" i weźmie się za "Robocalypse", a następnie muzykę skomponuje John Williams. TAK, tak właśnie będzie

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Nie, żebym chciał być złośliwy, ale po czym?Wawrzyniec pisze:widzę, że jest dalej w formie
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
po pierwsze na razie jedyne co powiedzieli o tym projekcie, to że to mrzonka Szpilberga na dziś dzień.. Nie ma kasy na to, nie są podpisane umowy, nie ma żadnej obsady, wytwórnie nie są dogadane. więc nawet tego nie można nazwać pre-produkcją, tylko wstępnym draftem.Wawrzyniec pisze:i weźmie się za "Robocalypse", a następnie muzykę skomponuje John Williams. TAK, tak właśnie będzie![]()
![]()
DanielosVK pisze:Nie, żebym chciał być złośliwy, ale po czym?

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Po przesłuchaniu kilku ostatnich ShorówAdam Krysiński pisze:DanielosVK pisze:Nie, żebym chciał być złośliwy, ale po czym?![]()
![]()
![]()

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Bo Adamie "Williams to Williams" on zawsze jest w formieAdam Krysiński pisze:DanielosVK pisze:Nie, żebym chciał być złośliwy, ale po czym?![]()
![]()
![]()

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: