Alan Menken
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Alan Menken
Ale macie do tego osobny temat.
Tutaj o Menkenie sobie mówimy, a zresztą też aż tak bardzo nie przesadzajmy z tym "Mulanem" i 7/5 gwiazdek.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wojteł
- John Williams
No tak, jakbym coś takiego powiedział o Zimmerze i Królu Lwie, to byś stwierdził, że za mało mu tych gwiazdek dałem 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czekamy na dobre wydanie.Szczypior pisze:Aż dziw, że na stronce recki nie macie

Właśnie. "Conan" to nie jest przecie.Wawrzyniec pisze:Ale macie do tego osobny temat.Tutaj o Menkenie sobie mówimy, a zresztą też aż tak bardzo nie przesadzajmy z tym "Mulanem" i 7/5 gwiazdek.

A co do "B&B" to zgadzam się z Wawrzyńcem. Moja ulubiona animacja Disney'a i mój ulubiony OST Menkena.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Sorry, ale scena z lawiną, pierwsze wejście Shan Yu czy Shot Hair to mistrzostwo świata
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Wojtek pisze:Shot Hair

No, Mualn w filmie 5/5 ale już nie przesadzajmy.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
short, lepiej? 

Tak więc Koprze, jak już się nabijasz, to sam nie fejluj

Koper pisze: Mualn

Tak więc Koprze, jak już się nabijasz, to sam nie fejluj

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Lepiej, ale już nie oftopuj Goldsmithem w Menkenie. Wystarczy, że jeden nowy tu tematy dublował. 
PS: Ale żeś zreflektował, że się jebłem, jak już swojego posta zdążyłem drugiego walnąć.

PS: Ale żeś zreflektował, że się jebłem, jak już swojego posta zdążyłem drugiego walnąć.

Co ja, co ja, to Mefi wyskoczył z Królem Lwem, a jeśli mnie pamięć nie myli to Króla Lwa Menken też nie robił

Szczypior dodaj ankietę, bo wypowiadać się zbytnio nie chcę, ale zagłosować to bym zagłosował 

O właśnie ankieta na najlepszy score Menkena i daj w opcjach: Piękną i Bestię, Aladyna, Dzwonnika, Pocahontas, Króla Lwa, Mulan, Pączka i Shreka.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To może w ogóle zmienimy temat na samego Disneya, gdyż co chwila nam się będzie ten "Król Lew" i "Mulan" (dzięki Wojtkowi) przewijał?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
No i dlatego ja dorzuciłem jeszcze Shreka, żeby nie było tutaj monopolu Disneya.
- Wojteł
- John Williams
A może zmienimy nazwę forum i strony na HansZimmeriJegoLamy.pl bo Hans i jego podnóżki będą nam się co chwila (dzięki Wawrzyńcowi) przewijały?