John Williams
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie wiem
I tez nie wiem dlaczego cos modne stalo sie zadawanie mi pytan, w stylu: "A gdyby Williams/Zimmer pisal do by Ci sie podobalo?"
Najpierw byly "Gwiezdne wojny" film i to dzieki nim pokochalem muzyke Williamsa i stalem sie milosnkiem, choc wiadomo, ze amatorem i nie godnym czlonkostwa w PTMF, milosnikiem muzyki filmowej. I wiadomo Williams stal sie mym No.1. Dluga historia, ktora chyba nie ra opisywalem.

Najpierw byly "Gwiezdne wojny" film i to dzieki nim pokochalem muzyke Williamsa i stalem sie milosnkiem, choc wiadomo, ze amatorem i nie godnym czlonkostwa w PTMF, milosnikiem muzyki filmowej. I wiadomo Williams stal sie mym No.1. Dluga historia, ktora chyba nie ra opisywalem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo dziwnym trafem zawsze podoba Ci się to, do czego któryś z nich napisze muzę.Wawrzyniec pisze:Nie wiemI tez nie wiem dlaczego cos modne stalo sie zadawanie mi pytan, w stylu: "A gdyby Williams/Zimmer pisal do by Ci sie podobalo?"
A Ty dalej z tym PTMF?Wawrzyniec pisze:Najpierw byly "Gwiezdne wojny" film i to dzieki nim pokochalem muzyke Williamsa i stalem sie milosnkiem, choc wiadomo, ze amatorem i nie godnym czlonkostwa w PTMF, milosnikiem muzyki filmowej. I wiadomo Williams stal sie mym No.1. Dluga historia, ktora chyba nie ra opisywalem.

Jesteś pewien że Wawrzek nie kocha?Wojtek pisze:E Koper daj spokój, Patriotę John ilustrował i tego filmu naprawdę się nie da kochać.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy ja napisalem, ze jako film podoba mi sie "Patriota" czy "Pearl Harbor". W 85% z filmami do, ktorych WIlliams pisze muzyke, rzeczywiscie mi sie podobaja. W sumie spora tez zasluga tworcow z jakim wspolpracuje. U Zimmer, to juz bardziej jakies 65-75%.Koper pisze:Bo dziwnym trafem zawsze podoba Ci się to, do czego któryś z nich napisze muzę.Wawrzyniec pisze:Nie wiemI tez nie wiem dlaczego cos modne stalo sie zadawanie mi pytan, w stylu: "A gdyby Williams/Zimmer pisal do by Ci sie podobalo?"
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Po prostu jestem teraz w dosc trudnej sytuacji. Przeprowadzilem sie do nowego miejsca, do ktorego sie jeszcze musze przyzwyczaic. Nie mam internetu, wiec moge tylko w bibliotece korzystac i nie moge zgadywac zagadek. Plus nie mam polskiej klawiatury. A to nie jest latwe pisac po polsku, kiedy miedzy innymi w miejsce "z" masz "y" i na odwrot.
Za wszytskie bledy najmocniej przepraszam.
Za wszytskie bledy najmocniej przepraszam.