ja nigdy nie pisze o technice więc powienienś o tym wiedzieć juz
Brian Tyler
Re: BRIAN TYLER - CO NOWEGO?
Masakruje słuchalnością, jest świeższa, potężniejsza, lepiej nagrana i mocniej kopie dupe. Tyle 
NO CD = NO SALE
aha i dodam jeszcze jedno - Tyler w Rambo 4 popełnił - dla mnie - swój najfajniejszy utwór w karierze, i uważam ten anthem za jeden z najpiękniejszych w akcyjniakach ostatnich lat i zdecydowanie najlepszy utwór nie-akcji ze wszystkich czesci rambo. mowa oczywiście o Battle Adagio. genialne emocje, genialna muza. za to ma u mnie szacuna. i jeszcze idealnie podłożone pod obraz. w momencie jak laska mu leci w ramiona, potem spojrzenie na całe pobojowisko.. poezja.
NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ty ostatnio w ogóle rzadko o czymś merytorycznym piszesz.
"Tyler masakruje Goldsmitha" albo jeszcze lepsze "Jane Eyre to epic fail", chyba tylko po to, żeby sprowokować kłótnie.
Ciebie się czasem nie da brać na poważnie, tylko ROTFL-ować. 
napisałem wyżej powaznie. Battle Adagio to u mnie jeden z topowych kawałków dekady. do dziś mnie wzrusza jak tego śłucham, jak wchodzi cały temat w 1:11 po wokalizie.. a potem na koniec werble.. i trąbka jak u Barryego.. poezja anthemu.
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Np. muzykę filmową. Dosłownie.Mystery Man pisze:Tyler ogólnie wszystko masakrujeAdam Krysiński pisze:brzdękolenie na gitarcez całym szacunkiem ALE nowa wersja Tylera masakruje peirwotną wersje tematu Dżerego. przynajmniej dla mnie.
ważne że Hansu jej od 10 lat nie masakruje
także Paweł błagam nie pisz takich zdań bo tak jak Hansu zepsuł przemysł to nikt tego nie zrobił. No chyba że dalej sobie chcesz samobóje wbijac 
NO CD = NO SALE
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ale ja mówię o samej muzyce. Zresztą skąd wiesz, że Battle Adagio to nie Margeson?
a muzyką to niby nie psuje?Paweł Stroiński pisze:Ale ja mówię o samej muzyce.
A co mnie to obchodzi? Tak samo jak nie obchodzi mnie czy u Williamsa to Williams czy Pope, lub u Jerryego Courage czy nie.Zresztą skąd wiesz, że Battle Adagio to nie Margeson?
NO CD = NO SALE
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Tak, bo poza Piratami i Henrykiem (przy czym drugie nie jest praktycznie jego) nie ma tu żadnych gniotów. Co najwyżej przeciętnizny.to odsyłam do takich perełek jak Anioły, Piraci 1, Henryk, Szerlok.. wymieniać dalej?
Aha: Brian Tyler przez was obrzydł mi już tak samo jak HGW.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Spojrzenie na oficjalne autorstwo poszczególnych utworów Henryka pokazuje, że Zimmer nie zrobił ani sekundy Henryka. W filmie widnieje tylko jako producent ścieżki (produit par), a tylko album wymienia go jako współkompozytora. Więc nie praktycznie, ale dosłownie: Henryk IV nie jest Zimmera w ogóle.DanielosVK pisze:Tak, bo poza Piratami i Henrykiem (przy czym drugie nie jest praktycznie jego) nie ma tu żadnych gniotów. Co najwyżej przeciętnizny.to odsyłam do takich perełek jak Anioły, Piraci 1, Henryk, Szerlok.. wymieniać dalej?
Aha: Brian Tyler przez was obrzydł mi już tak samo jak HGW.
Dołożyłbym do listy faili (wywaliłbym Sherlocka i Anioły) Króla Artura, Madagascar (dwójki nie znam), Shark Tale i praktycznie wszystkie animacje (Rango i Megaminda nie znam), grę Modern Warfare 2. Trochę sam znajdę.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Król Artur ujdzie.
Może i to prosta jak penis podczas erekcji ścieżka, ale wpada w ucho.
Może i to prosta jak penis podczas erekcji ścieżka, ale wpada w ucho.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
"Budget Meeting" i "Woad to Ruin" miażdżą cyce.
Fe.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Najlepsza to jest tam akurat piosenka, ale fakt, faktem, Króla Artura idzie przeboleć bardziej niż Szerloka na pewno.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński