Heh, słuchałem nie raz i nie pamiętałem
Hans Zimmer
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Re: Hans Zimmer
Black Hawk Down Lisie. Skoro już nie wiedziałeś to wystarczyło to w google wpisać
[/quote]
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może to moje uwielbienie, ale akurat "Leave No Man Behind" to ciężko zapomnieć, gdyż to chyba jeden z charakterystyczniejszych i lepszych utworów w bogatej filmografii Hansa Zimmera. 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
zaczyna się
czekamy na Bajbera do kolaboracji albo Cyrus na wokalizy...
NO CD = NO SALE
On chyba naprawdę ma po dziurki w nosie tych superbohaterów, a kwota na czeku musi się zgadzać 
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Tak w ogóle, kim jest ten murzyn? Bo go za żadne skarby nie kojarzę z czegokolwiek.
A kto to wie, pewnie sam Zimmer nie ma pojęciaqnebra pisze:Tak w ogóle, kim jest ten murzyn?
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Bo to tak wygląda, jakby Hans poszedł po bagietki do pobliskiego supermarketu, zauważył pierwszego lepszego murzyna i złożył mu propozycję współpracy.
Najpierw poprosił go o podwózkę do domuqnebra pisze:Bo to tak wygląda, jakby Hans poszedł po bagietki do pobliskiego supermarketu, zauważył pierwszego lepszego murzyna i złożył mu propozycję współpracy.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
-
Templar
qnebra pisze:Tak w ogóle, kim jest ten murzyn? Bo go za żadne skarby nie kojarzę z czegokolwiek.
Ale z was hipsterzy, mogę was dotknąć?Kaonashi pisze:A kto to wie, pewnie sam Zimmer nie ma pojęcia
Zło dotyk, wiesz co robi
Ja typa nie kojarze, ale jak patrzę na wiki...

... to się wcale się temu nie dziwięAmerican singer-songwriter, rapper, record producer, and fashion designer. Williams and Chad Hugo make up the record production duo The Neptunes, producing soul, hip hop and R&B music. He is also the lead vocalist and drummer of rock, funk, and hip hop band N.E.R.D, which he formed with Hugo and childhood friend Shay Haley
No dobra Get Lucky znam
W sumie ciężko tego nie znać, ale ja ten kawałek kojarzyłem tylko z Daftami, a ten drugi track to w sumie z nazwy nie kojarze.