Brian Tyler
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: BRIAN TYLER
Ale po Newmanie jedziesz za takie brzmienie, a po Tylerze nie 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Aż tyle tu tego newmanowskiego plumkania nie ma, żeby usnąć, nie przesadzajmy.Paweł Stroiński pisze:Ale po Newmanie jedziesz za takie brzmienie, a po Tylerze nie

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
to raz. a dwa - Newman ma każdy score taki, a Brajan to w życiu takiego tematu nie miał 

#FUCKVINYL
Obejrzałem film, bardzo fajny, przypomina trochę Moonrise Kingdom, polecam. A Brian mnie zaskoczył totalnie, czegoś takiego się nie spodziewałem po nim, bardzo dobra muzyka. Jest jej całkiem sporo w filmie i świetnie się spisuje w obrazie, mogliby to wydać choćby na iTunesie. Za film to dałbym 4 aż
Wawrzek powinien sobie to sprawdzić, ciągle truje dupę, że ten Tyler tylko napierdala i nic więcej 

Templar pisze:Obejrzałem film, bardzo fajny, przypomina trochę Moonrise Kingdom, polecam. A Brian mnie zaskoczył totalnie, czegoś takiego się nie spodziewałem po nim, bardzo dobra muzyka. Jest jej całkiem sporo w filmie i świetnie się spisuje w obrazie, mogliby to wydać choćby na iTunesie.

ja chce ten score

#FUCKVINYL
Podobał mi się w filmie utwór z tym głównym tematem w wersji na gitarę, tutaj wyciąłem tę scenę:
http://www.youtube.com/watch?v=BAWSNJOyux8
http://www.youtube.com/watch?v=BAWSNJOyux8
a tu oryginał end credits w oryginale z filmem
- http://www.youtube.com/watch?v=v0Tltf5Bo6o
nie no mistrzunio pozamiatał

nie no mistrzunio pozamiatał

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Brzmi trochę jak taki gorszy Horner tutaj. 
Ale może też jakość klipu słaba, że ten dźwięk taki płaski.

Ale może też jakość klipu słaba, że ten dźwięk taki płaski.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Chciałbym, by Tyler trochę bardziej poeksperymentował w stylu Far Cry 3, opracował pewne elementy brzmienia i dopiero wtedy wrócił do orkiestry na poważnie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie truje dupę, tylko stwierdza fakty.Templar pisze:Wawrzek powinien sobie to sprawdzić, ciągle truje dupę, że ten Tyler tylko napierdala i nic więcej
#WinaHansa #IStandByDaenerys
no więc to nie są fakty, bo Brajan nie ciągle tylko nawala. I masz kolejny przykład na to 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: