Hans Zimmer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Horner tradycyjnie diabeł wcielony, łasy na kasę i w ogóle bardzo be, nic dziwnego, że Malick mu połowę muzyki wywalił.
A w ogóle to strasznie materialistycznie jesteście. I zapewne to co Zimmer dostanie za "Interstellar" też będzie ładną sumką, że nie będzie się musiał jakimiś niepotrzebnymi "Batffleckami" ratować musiał.
Ale wiadomo Warner, trza utrzymywać konto, dać się sprzedać itd. - Hollwyood.

A w ogóle to strasznie materialistycznie jesteście. I zapewne to co Zimmer dostanie za "Interstellar" też będzie ładną sumką, że nie będzie się musiał jakimiś niepotrzebnymi "Batffleckami" ratować musiał.
Ale wiadomo Warner, trza utrzymywać konto, dać się sprzedać itd. - Hollwyood.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Jak na moje to on mógłby już nic nie robić i żyć godnie, a nie się ratować jakimś Batermanem...I zapewne to co Zimmer dostanie za "Interstellar" też będzie ładną sumką, że nie będzie się musiał jakimiś niepotrzebnymi "Batffleckami" ratować musiał.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
mhm, pamiętam jak w 2005 narzekałeś z całym światem na Craiga zanim jeszcze chłop na plan wszedł w ogóleWawrzyniec pisze:"Batffleckami"

polecam Ci ten artykuł - http://film.org.pl/a/ludzie/ben-affleck ... lka-39000/

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jak możesz pamiętać co ja robiłem w 2005 roku, skoro na forum zarejestrowany jestem chyba od 2008 roku.Adam pisze:mhm, pamiętam jak w 2005 narzekałeś z całym światem na Craiga zanim jeszcze chłop na plan wszedł w ogóle![]()
![]()

Do Craiga nigdy nic nie miałem.
Koniec Offtopa!
I świat miał wtedy rację.Adam pisze:mhm, pamiętam jak w 2005 narzekałeś z całym światem na Craiga zanim jeszcze chłop na plan wszedł w ogóle![]()
![]()
Mówię jak jest. ~Mariusz Mix Kolanko
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E tam, ja tam lubię dresowego Bonda i charczącego Batmana. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
5 Powodów dla których warto zobaczyć "12 Years a Slave" według Los Angeles Times. Na miejscu 4:
http://www.latimes.com/entertainment/en ... 0595.story
Kod: Zaznacz cały
4. Hans Zimmer's score
Veteran composer Hans Zimmer has been nominated for his musical scores nine times, nabbing the statue for 1995's "The Lion King." But he's never won for a live-action film, even though he was nominated for his work on "Inception," "Gladiator" and "Rain Man," to name a few.
Indiewire describes his score in "Slave" as "pulsating," while Variety says the score that "blends chain-gang clanging with those same foghorn blasts Hans Zimmer used in 'Inception' helps "amplify the tension."
Nie chcę być złośliwy, ale Ci co to napisali chyba nie biorą pod uwagę czegoś co się nazywa "oryginalność".
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Krytycy filmowi nie bardzo o to dbają. Poza tym, to jest powód, dla którego warto obejrzeć film, a nie kupić płytę, która nie wiadomo, czy wyjdzie (Hans powiedział mi, że score'u jest za mało na pełen CD).
Tym bardziej ich opinią raczej nie należy się sugerować. To właśnie mam na myśli.Paweł Stroiński pisze:Krytycy filmowi nie bardzo o to dbają.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokładnie, po co nam jacyś krytycy i po co się sugerować ich opiniami... Zaraz chyba poważnie zaczynamy kwestionować istnienie tego portalu...
Ups, jakby co to złego nie ja. 

Krytyk filmowy nie musi być krytykiem muzyczno-filmowym. O to chodzi.