Cały ten rok zmieniać się nie powinienemlis23 pisze:Zauważyłem, ale to trochę wkurzające jest

lis23 pisze:P.S: Jak Wy sobie robicie te banerki z tytułami filmów?

Cały ten rok zmieniać się nie powinienemlis23 pisze:Zauważyłem, ale to trochę wkurzające jest
lis23 pisze:P.S: Jak Wy sobie robicie te banerki z tytułami filmów?
Aż się boję co to będzie [emoji15]Mystery pisze:No i Michael potwierdza angaż do Spider-Man: Homecoming:
http://www.comingsoon.net/movies/news/7 ... g#/slide/1
Naturalna konsekwencja bardzo dobrego zeszłego rokuAdam pisze:Nie wiem czy wszyscy zauważyli... Gjaczin w jednym roku zrobił score do filmu Disneya, Marvela, Star Treka i Star Wars. To jest historyczny wyczyn który redefiniuje wręcz przyszłościowo pojęcie kompozytora klasy A. Szacun za to.
Szkoda, że ten jest już słabszy w jego wykonaniu, Inside Out > Zootopia, Tomorrowland > Doctor Strange, Jupiter > Beyond, mam nadzieję, że jednak Rogue One, będzie lepsze od Jurassic WorldGhostek pisze:Naturalna konsekwencja bardzo dobrego zeszłego rokuAdam pisze:Nie wiem czy wszyscy zauważyli... Gjaczin w jednym roku zrobił score do filmu Disneya, Marvela, Star Treka i Star Wars. To jest historyczny wyczyn który redefiniuje wręcz przyszłościowo pojęcie kompozytora klasy A. Szacun za to.
Twoje konto - Podpis - i wrzucasz link obrazka, zaznaczasz i klikasz Img, Voila!lis23 pisze:P.S: Jak Wy sobie robicie te banerki z tytułami filmów?
Tyle, że rok później zrobił "Secret Weapons Over Normandy ", swoją najlepszą stricte symfoniczną ścieżkę. Była to gra dla Georga Lucasa o powietrznych samolotowych pojedynkach, także jak jesteś ciekawy Star Wars od Michaela, to możesz sprawdzić, choć ostrzegam, jest to godzina mocnego pierdolnięciaAdam pisze:MOH: Frontline.. Tylko po tym już na pewno Cię nie przekona, bo lepszego nie zrobił![]()
![]()
Nie jest tak źle, skoro w mojej prywatnej czwórce roku (na listopad) są dwie prace Michaela, w tym jedna na pierwszym miejscuMystery pisze: Szkoda, że ten jest już słabszy w jego wykonaniu, Inside Out > Zootopia, Tomorrowland > Doctor Strange, Jupiter > Beyond, mam nadzieję, że jednak Rogue One, będzie lepsze od Jurassic World, ale tu moim zdaniem nie wychodzi jakieś zmęczenie, czy słabsza forma, a bardziej współpraca z danymi twórcami. W 2015 robił muzę dla swoich bliskich znajomych z dobrą muzyczną wrażliwością, dla których tworzył swoje lepsze tytuły, Wachowscy (Speed Racer), Bird (Iniemamocni), Docter (Up) i dopiero w Jurassic World dostał nowego kolegę. W tym roku po raz pierwszy współpracował dla reżyserów, Zootopii, Star Treka, Doctora i Rogue One i debiutował w Marvelu, Disney Animation i Lucas Films, także jak słychać zapuszczanie się na nowe wody nie idzie mu jak z płatka, choć i tak nadal nie zawodzi i dostarcza dobre ilustracje, choć chciało by się, żeby tak jak przed rokiem, były one bardzo dobre