Temat wydaje się całkiem spoko, jak dostanie jakieś fajne rozwinięcie to będzie bardzo ciekawie

Tak jak o Spajdim 2? - "the next movie ended up being so terrible, I didn't want to do it. It was just dreadful"Paweł Stroiński pisze:Super wywiad, Horner bardzo delikatny, choć i nie boi się inteligentnie powrzucać.
Co do Spidermana 2, wychodzi na to, że Hornerowi nie spodobało się, że wykończyli Gwen. Widać, że interesuje go to, "co robi", a nie cała tradycja komiksowa, do czego ma prawoMystery pisze:Tak jak o Spajdim 2? - "the next movie ended up being so terrible, I didn't want to do it. It was just dreadful"Paweł Stroiński pisze:Super wywiad, Horner bardzo delikatny, choć i nie boi się inteligentnie powrzucać.![]()
Z Malickiem to była pojedyncza i specyficzna sytuacja i to dawno temu i już chyba nikt nie chce o niej więcej tu słuchaćA o "good friends" Zimmerze wydaje się wypowiadać bardzo pochlebnie - słowo "spectacular" pada 3 razy w jednym akapicie i jego podejście, mimo, iż nieskomplikowane zdaje się dobrze działać i Jamesowi podobać.
Pewnie Horner też ubolewa, że nie ma "dokowania" na soundtracku.Paweł Stroiński pisze:"Bardzo lubię Hansa w filmie i to mój dobry kumpel, bo działa spektakularnie, ale albumy [co mi głupio mówić, bo lubię gościa - dopisek interpretacyjny PS] mnie nie przekonują".
Mówiąc prościej to, co mówi Horner:Wawrzyniec pisze:Pewnie Horner też ubolewa, że nie ma "dokowania" na soundtracku.Paweł Stroiński pisze:"Bardzo lubię Hansa w filmie i to mój dobry kumpel, bo działa spektakularnie, ale albumy [co mi głupio mówić, bo lubię gościa - dopisek interpretacyjny PS] mnie nie przekonują".
Ale poza tym dobry wywiad, chociaż z tym tłumaczeniem Hansa to jednak pojechał dla mnie zbyt profesjonalnie i merytorycznie, więc niestety nie do końca zrozumiałem jego zarzut. Chyba, że to był zarzut takim profesjonalnym językiem wyrażony, który ma brzmieć, że muzyka Zimmera jest prosta.![]()
Ale jedno trzeba mu przyznać, wypowiada się o wszystkich swoich przyszłościowych projektach bardzo pozytywnie, a więc jednak widać profesjonalne podejście.