Hans Zimmer
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Hans Zimmer
Lebo od lat nic w Hollywood przynajmniej nie zrobił.
A co z "Lost Symbol"? Tego nie ekranizują?Wawrzyniec pisze:... and Hans Zimmer again composing the score.Dan Brown's Inferno is headed to theaters in 2015 with Ron Howard directing and Tom Hanks again playing Robert Langdon!![]()
W sumie to z tej całej serii, to właśnie najbardziej muzykę lubię. Do 2015 roku jeszcze sporo czasu. Ale jednocześnie to chyba pewny znak, że z "Dark Tower" całkowicie przepadło i nie ma już nadziei.
PS. Jestem ciekaw czy Zimmer zostanie kompozytorem roku...

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
2013?
Na razie w sumie poza nim i Morricone nie przychodzą mi do głowy inni kandydaci, bo Desplat coś nic nie wypuścił ostatnio a dużą ilość robi też Beltrami, ale na takim poziomie, że szkoda gadać.
Na razie w sumie poza nim i Morricone nie przychodzą mi do głowy inni kandydaci, bo Desplat coś nic nie wypuścił ostatnio a dużą ilość robi też Beltrami, ale na takim poziomie, że szkoda gadać.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Wychodzi na sytuację jak z serią o Jacku Ryanie. Przez jakiś czas przygotowywano do adaptacji Kardynała z Kremla (świetna książka, jedna z najlepszych, czystej wody thriller szpiegowski), opowiadającego o wyciąganiu z Moskwy agenta, należącego do najwyższych władz państwowych (kryptonim Kardynał). Obok Forda miał zagrać... William Shatner. Dzięki Bogu jednak zdecydowano się na Stan zagrożenia.hp_gof pisze:A co z "Lost Symbol"? Tego nie ekranizują?Wawrzyniec pisze:... and Hans Zimmer again composing the score.Dan Brown's Inferno is headed to theaters in 2015 with Ron Howard directing and Tom Hanks again playing Robert Langdon!![]()
W sumie to z tej całej serii, to właśnie najbardziej muzykę lubię. Do 2015 roku jeszcze sporo czasu. Ale jednocześnie to chyba pewny znak, że z "Dark Tower" całkowicie przepadło i nie ma już nadziei.
PS. Jestem ciekaw czy Zimmer zostanie kompozytorem roku...Ilość projektów by na to wskazywała, zostaje tylko ocenić jakość
Tutaj pominięto przygotowywany Zaginiony symbol i przerzucono się na Inferno. Ciekawe, że jednak Howard zdecydował się na reżyserię, bo Zaginiony symbol był już na poziomie szukania reżysera, czego Howard robić nie chciał.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Słyszałem, że podobno "Zaginiony Symbol" nawet ja na standardy Browna jest zbyt grafomański i raczej mało kto płacze, że podczas ekranizacji go pominą.
A co do kompozytora roku 2013, to sam nie wiem czy bym nie wolał, aby w tym roku pozwolić przeczekać rok, aby potem dać mu za 2014.
Gdyż wątpię, aby ktoś poza mną chciał, aby Zimmer jak Desplat pod rząd ten zaszczytny tytuł otrzymywał. 
A co do kompozytora roku 2013, to sam nie wiem czy bym nie wolał, aby w tym roku pozwolić przeczekać rok, aby potem dać mu za 2014.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Tym bardziej, że w 2013 nie ma za bardzo za co dać mu ten tytuł. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Ja bardzo chcę, żeby Desplat co roku ten tytuł otrzymywałWawrzyniec pisze:Gdyż wątpię, aby ktoś poza mną chciał, aby Zimmer jak Desplat pod rząd ten zaszczytny tytuł otrzymywał.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Właśnie w tym roku na razie śpi. Pomijając już fakt, że to wyjątkowo cienki rok w muzyce filmowej. Ale na razie to coś mało się dzieje. A Ci co mają najwięcej projektów jak Beltrami, serwuję strasznie ciężkostrawne dania.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Póki co, to w tym roku wszyscy śpią, nie licząc kilku pojedynczych score'ów. Znając życie, wszystko co najlepsze wypłynie pod koniec.
Fe.
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
mimo wielu naciąganych faktów , pewnej dozy powtarzalności, i trącącym myszką zakończeniem to świetna książka naprawdę . Polecam każdemuWawrzyniec pisze:Słyszałem, że podobno "Zaginiony Symbol" nawet ja na standardy Browna jest zbyt grafomański i raczej mało kto płacze, że podczas ekranizacji go pominą.
)

Więc ja czekam na ekranizacje , w końcu

Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
A ja myślę, że nie śpi, tylko USYPIA naszą czujność i komponuje w tajemnicy wyzbywając się wszelkiego PRuWawrzyniec pisze:Właśnie w tym roku na razie śpi. Pomijając już fakt, że to wyjątkowo cienki rok w muzyce filmowej. Ale na razie to coś mało się dzieje. A Ci co mają najwięcej projektów jak Beltrami, serwuję strasznie ciężkostrawne dania.

Co roku mówicie, że to cienki rok w muzyce filmowej. Ale zawsze tak jest, że najmocniejszy jest sezon nagród.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
nie tyle ciężkostrawne co zwyczajnie niesmaczne i byle jak upichcone.Wawrzyniec pisze:A Ci co mają najwięcej projektów jak Beltrami, serwuję strasznie ciężkostrawne dania.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Nie dawno pojawił się zwiastun 12 Years A Slave, już tu poleciała Incepcja i Cienka Czerwona Linia
http://www.youtube.com/watch?v=NYYtS9KSWNg

Wawrzyniec pisze:Wiem, wiem wrzucanie trailerów do działów niefilmowych jest zakazane pod groźbą bana, ale to sytuacja wyjątkowa. Gdyż ten trailer jakby uświadamia nas jak może wyglądać przyszły score:
http://www.youtube.com/watch?v=NYYtS9KS ... r_embedded

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
ale gdzie tu Incepcja ? ja słyszę tylko przytoczoną muzykę z Cienkiej czerwonej linii, chyba że mam coś nie tak z uszami i to coś NOWEGOMystery pisze:Nie dawno pojawił się zwiastun 12 Years A Slave, już tu poleciała Incepcja i Cienka Czerwona Linia![]()