Zdetronizował Rubika, czy co?Wawrzyniec pisze:Temat trochę zszedł na psyA szkoda zważywszy, że tyczy się on najwybitniejszego kompozytora naszych czasów i tych wcześniejszych też.
A pewnie Linkoln ma mieć premierę w 2012 i w styczniu tegoż roku mają ruszyć zdjęcia do kolejnego filmu Spielberga czyli Robopocalypse -zapowiada sie ciekawie. Chiałbym aby Williams poza współpracą ze Stevenem zrobił jeszcze jakić projekt ale pewnie to mało prawdopodobne.Bucholc Krok pisze:Wracając do tematu..
Są jakieś plany na 2012? Oczywiście chodzi o nowe ścieżki, a nie zakup miejsca na cmentarzu. Bez głupich żartów.
Taaa... po rozrusznik chybaWawrzyniec pisze:Dla mnie Ford jest dalej w formie i spokojnie mógłby wyruszyć na dalszą wyprawę.
Ford niestety mocno ostatnio obniża loty, aż z ciekawości się wybiorę na Kowbojów, bo w którą stronę by nie spojrzeć to mój aktorowy pupil. Podejrzewam, że może nie być to za ciekawy seansWawrzyniec pisze:Pierwotnie planowano 5 części "Indy'ego". Więc ja chcę piątą część z Atlantydą, taką kończącą całą serię. A co do wieku to każdy ma tyle lat na ile się czuje. Dla mnie Ford jest dalej w formie i spokojnie mógłby wyruszyć na dalszą wyprawę.
Ale fakt, że wszystko się może zdarzyć.
Koper pisze:i na ch.. znowu offtpisz z tym swoim Gregsonem?