Ennio Morricone
Re: Ennio Morricone
ponoć DO 30%. ale smierdzi mi to ściemą i skończy się na rabacie 5 zł jak piszesz 

#FUCKVINYL
Nie dziwi mnie to w ogóle. Ja krótko mówiąc nie jestem fanem tego obiektu jeżeli chodzi o granie w niej muzyki filmowej i mam nadzieję, że na FMF-ach nie będzie go "w programie".

obiekt tu nie ma nic do rzeczy tylko, chyba, najdroższe w historii kraju ceny biletów 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale się wysilili z tą promocją. Rabat 20%. Najtańsze dostępne bilety za jakieś 270 zł. 
Ennio powinien odwołać ten koncert, nie dość że hala będzie świecić pustkami, to jeszcze się chłop nawącha krakowskiego smogu, a w jego wieku to może być groźne.

Ennio powinien odwołać ten koncert, nie dość że hala będzie świecić pustkami, to jeszcze się chłop nawącha krakowskiego smogu, a w jego wieku to może być groźne.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
traklista wczorajszego koncertu z amsterdamu:
The Untouchables, Once Upon a Time in America (Deborah's theme, Once upon A Time in America), The Legend of 1900, H2S, Il Clan dei Siciliani, Metti Una Sera a Cena (and Uno Che Grida Amore), Come Maddalena, The Good, the Bad and the Ugly (Titles), Once Upon a Time in the West, A Fistful of Dynamite ('Sean Sean'), The Ecstasy of Gold (GB&U).
Przerwa
Chi mai, Cinema Paradiso (Main Theme, Love Theme), Malena, A Dulce Luminosa (From 'The End of a Mystery), The Battle of Algiers, Indagine su un Cittadino al di Sopra di Ogni Sospetto, Sostiene Pereira, La Classe Operaia va in Paradiso, Casualties of War, Quemada (Abolicao), The Mission (Gabriel's Oboe, Falls, On Earth as it is in Heaven. Encore; Here's to You (Sacco e Vanzetti), The Ecstasy of Gold.
can't wait

The Untouchables, Once Upon a Time in America (Deborah's theme, Once upon A Time in America), The Legend of 1900, H2S, Il Clan dei Siciliani, Metti Una Sera a Cena (and Uno Che Grida Amore), Come Maddalena, The Good, the Bad and the Ugly (Titles), Once Upon a Time in the West, A Fistful of Dynamite ('Sean Sean'), The Ecstasy of Gold (GB&U).
Przerwa
Chi mai, Cinema Paradiso (Main Theme, Love Theme), Malena, A Dulce Luminosa (From 'The End of a Mystery), The Battle of Algiers, Indagine su un Cittadino al di Sopra di Ogni Sospetto, Sostiene Pereira, La Classe Operaia va in Paradiso, Casualties of War, Quemada (Abolicao), The Mission (Gabriel's Oboe, Falls, On Earth as it is in Heaven. Encore; Here's to You (Sacco e Vanzetti), The Ecstasy of Gold.
can't wait

#FUCKVINYL
Nie wiem co on ma z tą Bitwą o Algier. To przecież średnie jest. A program niezbyt wyszukany (podobny do weneckiego koncertu z 2007), ale to też nie o to chodzi. Ważne, że highlighty są.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Moja rozmowa z Mistrzem, ubrana w formę artykułu z elementami wywiadu. Z tłumaczką z włoskiego, przez co w ciągu 20 minut zdążyłem zadać pytań jak na dziesięć. Ale i tak jeden z tych wywiadów, które cieszą szczególnie
http://film.onet.pl/artykuly-i-wywiady/ ... isja/xy01y

Szacun. Tylko ten film nie nazywał się "Magdalena" tylko "Maddalena"...
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Oczywiście, dzięki wielkieKaonashi pisze:Szacun. Tylko ten film nie nazywał się "Magdalena" tylko "Maddalena"...

Również dopisuję się do gratulacji za wywiad. Najbardziej spodobała mi się ta wypowiedź: Giuseppe niesamowicie rozwinął się muzycznie, nabrał ogromnej pewności. Kiedy trzeba, potrafi nawet skrytykować moją propozycję(...)
Podejrzewam, że nawet Spielberg nie śmiałby skrytykować Williamsa 

- Wojteł
- John Williams
Twoje artykuły to chyba jedyna rzecz, jaką warto czytać na oneciePawel P. pisze:Moja rozmowa z Mistrzem, ubrana w formę artykułu z elementami wywiadu. Z tłumaczką z włoskiego, przez co w ciągu 20 minut zdążyłem zadać pytań jak na dziesięć. Ale i tak jeden z tych wywiadów, które cieszą szczególniehttp://film.onet.pl/artykuly-i-wywiady/ ... isja/xy01y

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ta portugalska pianistka Dulce Pontes to chyba u niego śpiewa jeśli się nie mylę 

- Pawel P.
- Metallica
- Kontakt:
Tomek pisze:Również dopisuję się do gratulacji za wywiad. Najbardziej spodobała mi się ta wypowiedź: Giuseppe niesamowicie rozwinął się muzycznie, nabrał ogromnej pewności. Kiedy trzeba, potrafi nawet skrytykować moją propozycję(...)Podejrzewam, że nawet Spielberg nie śmiałby skrytykować Williamsa
Dzięki za miłe słowaWojtek pisze:Twoje artykuły to chyba jedyna rzecz, jaką warto czytać na onecieGratulację, świetny (jak zwykle zresztą) wywiad!

Ech, fucktycznie... już jest okejkiedyśgrześ pisze:ta portugalska pianistka Dulce Pontes to chyba u niego śpiewa jeśli się nie mylę