Wydaje się mi się, że druga część gry ma więcej wątków i ogólnie bardziej złożoną fabułę..no i sama gra była tak ze 2 razy dłuższa. Także moim zadaniem starczy materiału na kolejne 2 sezony. No i mogło później być już koniec.Mystery pisze: ↑pt sty 27, 2023 23:07 pmNie zrobienie tego wiernie mija się z celem, bo cała gra jest oparta o ten początek, choć jak będzie wiernie, to przynajmniej Velma nie będzie już najniżej ocenianym serialem HBO No i co z potencjalnym sezonem trzecim? Będą czekać na kolejną grę, czy też powtórzą błąd Gry o Tron, której to scenarzyści wyprzedzili pierwowzór?
Gustavo Santaolalla
- Krelian
- Ghostwriter znanego twórcy
Re: Gustavo Santaolalla
Pierwsza gra miała premierę w 2013, druga w 2020, czyli 7 lat. Jak drugi sezon będzie za 2 lata, a trzeci za kolejne 2, to może do tego czasu wyjdzie już trzecia część gry
- Krelian
No nie wiem kiedy skończy się obecna generacja konsol (mówi się o 27-28 roku), bo może Naughty Dog pójdzie tropem poprzednich odsłon gry i kolejną część tak przed premierą nowej generacji wyda Ale to wiedza prosto z instytutu z dupy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Już potwierdzone, że drugi sezon ma być oparty na drugim sezonie. Jednak widzę, że w HBO zazdrościli "sukcesowi" Velmy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Krelian
Nom okaże się czy widzowie będą takimi dzbanami jak gracze.Wawrzyniec pisze: ↑sob sty 28, 2023 20:30 pmJuż potwierdzone, że drugi sezon ma być oparty na drugim sezonie. Jednak widzę, że w HBO zazdrościli "sukcesowi" Velmy.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Już fanboje mają ból d..y, że im twórcy nie dość, że zrobili Tajemnice Brokeback Mountain w 3. odcinku, to jeszcze przestali ripować grę 1:1?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Dobry trolling ze strony twórców, a oceny wprost piękne, 1/4 to jedynki, to już Brokeback miał tylko 4% jedynek Czyli już nie takie arcydzieło?
https://www.imdb.com/title/tt14500888/r ... _=tt_ov_rt
Oglądalność trzeciego odcinka była wyższa o 12 % procent od drugiego i 32% od pierwszego, ciekawe teraz jaki spadek za tydzień?
A Richter cały czas nie do zdarcia
https://www.imdb.com/title/tt14500888/r ... _=tt_ov_rt
Oglądalność trzeciego odcinka była wyższa o 12 % procent od drugiego i 32% od pierwszego, ciekawe teraz jaki spadek za tydzień?
A Richter cały czas nie do zdarcia
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Cóż, gitarowe brzdąkanie GS najwyraźniej za mało emocjonujące i trzeba się czym innym ratować.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tylko dla mnie ten Richter jest już zbyt oczywisty i za bardzo wyeksploatowany. Mogli spokojnie wykorzystać Gustavo, tylko z innego filmu.
youtu.be/Ewez8M9-iFg
youtu.be/Ewez8M9-iFg
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"On the Nature of Daylight" Maxa Richtera to bardzo ładny utwór, oj naprawdę ładny. Ale trochę się boję, że filmowcy sprawią, że będę miał go dość. Jak na mój gust to jest on zbyt często wykorzystywany w filmach, serial i ogólnie etiudach filmowych. Z jednej mam wielki szacunek do Maxa Richtera, że dalej tworzy, pracuje, komponuje. Gdyż pewnie z samych tantiemów z "On the Nature of Daylight" mógłby dostatnie żyć. Ale naprawdę miejscami czuję, że współcześni filmowcy powinni częściej odwiedzać chociażby takie strony jak FilmMusic.pl (bezczelna reklama), czy odwiedzać takie fora jak to, aby się przekonać, że istnieje inna muzyka poza "On the Nature of Daylight".
Czy ja przesadzam, a może rzeczywiście "On the Nature of Daylight" jest aż tak eksploatowane?
Czy ja przesadzam, a może rzeczywiście "On the Nature of Daylight" jest aż tak eksploatowane?
Milan postraszył, że soundtrack z TLOU już wkrótce, czyli pewnie jakiś VOL. 1...
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ciekawe czy na tym soundtracku znajdzie się "On The Nature Of Daylight"?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, nie wiem na ile popularność tego serialu i te wszystkie Ochy i Achy nie są związane z naprawdę mocną kampanią promocyjną. Szczerze czuję się, że jak włączam Internet, Social Media, to otrzymuje kilkanaście wiadomości, poleceń związanych z The Last of Us. Często są one w stylu "Bella Ramsa zjadła śniadanie." Ale ciągle się mówi o The Last Of Us, nawet jak serial dalej mnie nie wciągnął, a nawet zaczyna trochę nużyć.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A mi się właśnie ten 3 i 4 odcinek dużo bardziej podobały niż 1 i 2.
Ino w 4 nie mogłem ogarnąć jak taka wypłoszona, totalnie pozbawiona charyzmy kobitka może dowodzić jakąś tam większą bandą. Jakiś Jezus im się objawił i im ją wskazał, czy co?
Ino w 4 nie mogłem ogarnąć jak taka wypłoszona, totalnie pozbawiona charyzmy kobitka może dowodzić jakąś tam większą bandą. Jakiś Jezus im się objawił i im ją wskazał, czy co?
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
ja odpadłem po pierwszym odcinku, pozbawiona inspiracji nuda, wspomniałem o tym wcześniej, „Kanada” z trzeciego epizodu przeszła mi bokiem, tyle co na Youtube się nagadali, a mógłem się trochę „powkuwać”, ale niestetyWawrzyniec pisze: ↑czw lut 09, 2023 13:26 pmHm, nie wiem na ile popularność tego serialu i te wszystkie Ochy i Achy nie są związane z naprawdę mocną kampanią promocyjną. Szczerze czuję się, że jak włączam Internet, Social Media, to otrzymuje kilkanaście wiadomości, poleceń związanych z The Last of Us. Często są one w stylu "Bella Ramsa zjadła śniadanie." Ale ciągle się mówi o The Last Of Us, nawet jak serial dalej mnie nie wciągnął, a nawet zaczyna trochę nużyć.
z takimi produkcjami hbo max to pewnie będzie u mnie pierwsza ofiara cięcia kosztów swoją drogą