Danny Elfman
Re: Danny Elfman
ok, został już wysłany email do Brajana, na bank bedę miał info za jakiś czas o co kaman.
ale Southall twierdzi że robili dokrętki do filmu i re-montaż, i Brajan nie miał czasu teraz robić im nowej muzy (jesli tak to znaczy że jest czymś zajęty) pod te nowe sceny i wzięli temp Elfmana.
możliwe też że coś kombinują z Spidermanem po ogłoszeniu połaczenia sony z marvelem i chcą wcisnąć go np na scenę po napisach i do niej robi muze Elfman albo wzięli jego spadermany?
tak czy siak info będę miał w 100% pewne.
ale Southall twierdzi że robili dokrętki do filmu i re-montaż, i Brajan nie miał czasu teraz robić im nowej muzy (jesli tak to znaczy że jest czymś zajęty) pod te nowe sceny i wzięli temp Elfmana.
możliwe też że coś kombinują z Spidermanem po ogłoszeniu połaczenia sony z marvelem i chcą wcisnąć go np na scenę po napisach i do niej robi muze Elfman albo wzięli jego spadermany?
tak czy siak info będę miał w 100% pewne.
#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Podobno Elfman wyjechał z jakiegoś eventu wcześniej, bo "musiał ratować jakiś film na lato".
No właśnie, ja liczę, że uda im się jeszcze jakąś scenę ze Spider-Manem po napisach wcisnąć, fajnie jakby Elfman wrócił do tej marki i jeszcze najlepiej ze swoim starym tematem. Dla mnie zdecydowanie TOP3 tematów superbohaterów, zaraz po Supermanie Williamsa i Batmanie Elfmana.
- Wojteł
- John Williams
A dla mnie żaden kompozytor nie napisał jakiegoś mega tematu dla Spider-Mana. Elfman miał fajne ostinato, ale temat był zbyt pompatyczny jak na origin story z licealistą, Hornera temat był w miarę fajny, ale strasznie banalny i oczywisty, a temat Hansa brzmial jak dżingiel panoramy - więc jak dla mnie ktoś mógłby się jeszcze wykazać (szkoda, że Powell albo nie chce, albo nie dostaje ofert do takiego kina)
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Ja jestem ciekaw tylko - JEŚLI to się potwierdzi - czy Adam będzie konsekwentny i napisze (tak jak z satysfakcją pisał przy Exodusie i perypetiach Iglesiasa), że Brajanek spartolił i Elfman musiał ratować projekt.
Czy też dziwnym trafem tym razem nie trafią się teksty w stylu

Adam pisze:nawet jesli go nie wyrzucili to Howarda wzięli by jego badziewie ogarnął i do kupy poskładał i coś swojego dopisał
Brajan swoją szanse i tak wykorzystał w 200%, więc jak skończyła się już jego przygoda z Marvelem, to dla mnie to nic złego. zobaczymy co z tego dziwnego dealu wyniknie, jak to będzie wyglądać, jeśli Elfman ratował score, w co nie chce mi się wierzyć żeby tej klasy gość godził się na robienie za parobka, to cóż, napiszę to samo co o Iglesiasie. Ja Marek potrafię przyznać się do błędu, za to Ty dalej Brajana słuchać nie będziesz z założenia 
ktos kojarzy sytuację żeby additionale oficjalnie na plakacie robił gośc z 5 razy wyższa pozycją w branży i cv? Bo sorry ale ja nie...

ktos kojarzy sytuację żeby additionale oficjalnie na plakacie robił gośc z 5 razy wyższa pozycją w branży i cv? Bo sorry ale ja nie...
#FUCKVINYL
Że Ci się chciało Marek tego wyszukiwać
Adam na pewno coś ciekawego wymyśli, w końcu nie ma drugiego takiego jak on miszcza w odwracaniu kota ogonem 
PS. O, już jakieś niewiarygodne i fantastyczne teorie tworzy
PS2. Ja również Tylera nie słucham z założenia
Ignorancja jest (czasami) błogosławieństwem.

PS. O, już jakieś niewiarygodne i fantastyczne teorie tworzy

PS2. Ja również Tylera nie słucham z założenia

to napisał Southall. Film jest zmieniany, są dokrętki, Brajan może mieć inny projekt teraz, a score nagrał prawie 2 msc temu przecież, potrzebowali z 10 min muzy do nowych scen więc musieli kogoś wziąć.. Rzeczywiście nie wiem jakim trzeba być hejterem żeby nie traktować takiego opisu jako coś bardzo prawdopodobnegoTomek pisze:PS. O, już jakieś niewiarygodne i fantastyczne teorie tworzy

druga o której pisałem - skoro Sony zrobiło dil z Marvelem to byli by idiotami gdyby w potencjalnie najbardziej kasowym hicie wszechczasów po Avatarze, nie wymóc by chocby w post end credits nie pokazali Spidermana, skoro już jest oficjalnie info że on w Avengersach i tak będzie.
#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
To samo próbowaliśmy Ci tłumaczyć przy okazji Exodusu, ale nie słuchałeś.Adam pisze:Rzeczywiście nie wiem jakim trzeba być hejterem żeby nie traktować takiego opisu jako coś bardzo prawdopodobnego![]()

tylko e tam jest inna bajka bo nikogo na plakacie nie ma, na prometeuszu to samo, na incepcji to samo. itd.
#FUCKVINYL
Szczerze mówiąc nie zmrużę nawet powieki, żeby przejmować się czy podniecać jakimiś fanbojskimi śledztwami dotyczącymi muzyki w czymś tak plastykowym jak sequel Avengers. Całą tą sytuację traktuję jako czystą rozrywkę, głównie dlatego, że Elfmana w to wmanewerowali czy też sam się wmanewrował.Adam pisze:Rzeczywiście nie wiem jakim trzeba być hejterem żeby nie traktować takiego opisu jako coś bardzo prawdopodobnegotakże dla mnie to jest najbardziej prawdopodobna opcja.
Get a life, man.Adam pisze:druga o której pisałem - skoro Sony zrobiło dil z Marvelem to byli by idiotami gdyby w potencjalnie najbardziej kasowym hicie wszechczasów po Avatarze, nie wymóc by chocby w post end credits nie pokazali Spidermana, skoro już jest oficjalnie info że on w Avengersach i tak będzie.

No, czyli większa siara dla Tylera, że muszą nawet na plakat Elfmana wrzucaćAdam pisze:tylko e tam jest inna bajka bo nikogo na plakacie nie ma, na prometeuszu to samo, na incepcji to samo. itd.

jesli tak to owszem. no ale swoje chłop zrobił, i tak bozie za nogi złapał więc odbój od marvela dobrze mu zrobi. od wściekłych to samo 

#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Czyli do dzisiaj było super, bo Brajan miał Avengersów i świetlaną przyszłość jako mistrzunio Marvela, a od dzisiaj jest jeszcze lepiej, bo jeśli skopał Avengersów to wreszcie nie będzie musiał robić dla Marvela?