Alexandre Desplat
Re: Alexandre Desplat
może będzie 12 fortepianów i przez to będzie pierdolnięcie
zaraz Maras przyjdzie i będzie miał podjarę...

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Może Olo rozpindoli fortepian, jak Hans? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
wszystko by było pięknie tylko sam pomysł remaku tego filmu jest porażką, do tego tworzony jest w zasadzie przez nikogo za małą kasę. a jedynymi nazwiskami o których ktoś tam słyszał są Watanabe i Binoche w drugoplanowych - oboje już na emeryturach w zasadzie odcinający kupony od dawnych dużych filmów.. także coś mi się tu widzi że Desplat ma ciągnąc PR do góry 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Będzie dodawał hambitności do projektu? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nie wiem, ale wiem że to zadziałało, bo teraz 99% fanów filmówki na całym świecie robi WTF i zaczną wypatrywać tego projektu. sam będę teraz czekał, ale tylko na muzę ofkors, bo doprawdy nie liczyłem tu na nikogo innego poza kimś z 2 rzędu z RCP. jakby ten projekt był za 2 razy większa kasę i robiony przez dobre nazwiska, już pomijając aktorów, to bym się zainteresował.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Czy ja wiem czy 99% będzie wypatrywać? 99% na pewno zrobi WTF ale taki dajmy na to za przeproszeniem Wawrzyniec i inni członkowie RCP socios to raczej strzelą focha, że fuchy Balfe nie dostał albo inny Orvarsson.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Adam na waciki tyle wydajeTemplar pisze:160 milionów $ to jest mała kasa?Adam pisze:za małą kasę.

hmm ja czytałem o 80 jakiś czas temu
to może znaleźli sponsorów
dobra whatever, mamy 21 wiek i dajcie spokój z filamami o przerośniętych jaszczurkach rozwalających osiedla 

#FUCKVINYL
Zacięła Ci się płytaAdam pisze:Alexandre Desplat's all time high

StereotypyKoper pisze:Ja jebie, Godzilla będzie niszczyć miasta do rytmu fortepianowego plumkania.![]()
![]()

Teraz czytam stronki fanowskie i ludzie piszą, że widzieliby w tym projekcie Michaela Giacchino, ba! nawet jakaś plota kiedyś poszła, że on już podpisał kontrakt, ale Giacchino sprostował, że nie, ale zrobiłby to z wielką chęciąAdam pisze:nie wiem, ale wiem że to zadziałało, bo teraz 99% fanów filmówki na całym świecie robi WTF i zaczną wypatrywać tego projektu. sam będę teraz czekał, ale tylko na muzę ofkors, bo doprawdy nie liczyłem tu na nikogo innego poza kimś z 2 rzędu z RCP. jakby ten projekt był za 2 razy większa kasę i robiony przez dobre nazwiska, już pomijając aktorów, to bym się zainteresował.

Nie znam się na Godzilli, ale tam jest jakiś oryginalny temat i pytanie, czy Desplat go użyje (zgodnie z oczekiwaniami fanów), czy oleje i zrobi wszystko od nowa (prawdopodobne, bo on uznaje tylko dziedzictwo Williamsa

No to ciekawe co na to powie Turek...

że szkoda że nie Raine, i że kiedy będzie re-rechp_gof pisze:No to ciekawe co na to powie Turek...

a skąd tekst wytrzasnąłem? tajemnica

#FUCKVINYL
Hype na tą nową Godzillę jest całkiem spory, co było widać podczas ostatniego Comic Conu. Producenci póki co też świetnie reklamują go, także taki duży budżet nie dziwi, bo można się spodziewać dużych zysków.Adam pisze:hmm ja czytałem o 80 jakiś czas temuto może znaleźli sponsorów
dobra whatever, mamy 21 wiek i dajcie spokój z filamami o przerośniętych jaszczurkach rozwalających osiedla
16 maja 2014. Będzie 2D, 3D i IMAX
Warner Bros i Legendary Picture
No to Desplat się z Warnerem zna, będzie miazga 

75% budżetu Legendary Pictures, pozostałe 25% Warnera. Całość około 160 milionów $, w zeszłym miesiącu w Variety tak napisali.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Nauczeni doświadczeniem Strażników prosimy Desplata by nie pisał do Godzilli piosenki.hp_gof pisze:StereotypyKoper pisze:Ja jebie, Godzilla będzie niszczyć miasta do rytmu fortepianowego plumkania.![]()
![]()
Jak ja kocham stereotypy
Myślałem, że po Rise of the Guardians już te żarciki się skończą
![]()