Kompozytorzy razem
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Kompozytorzy razem
Mógłbym coś innego zapalić, ale wtedy musiałbym się z Hansem spotkać w Seattle co by się czuć pewnie.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Jakbyś z e-papierosem wyskoczył, to nie dość, że autografu byś nie dostał, to jeszcze zapewne zostałbyś zlolowany.Wawrzyniec pisze:Mógłbym coś innego zapalić, ale wtedy musiałbym się z Hansem spotkać w Seattle co by się czuć pewnie.

Od prawej do lewej: Godfrey Reggio, Philip Glass i Jan A.P. Kaczmarek.

Desplat i Korzeniowski:

Desplat i Korzeniowski:

Ostatnio zmieniony wt maja 14, 2013 13:55 pm przez rafalro, łącznie zmieniany 1 raz.
Olo z Ablem już byli, ale pierwsze zdjęcie chyba nie.
Tam po lewej od Glassa (po jego prawej) to Godfrey Reggio - możesz uzupełnić podpis.
Tam po lewej od Glassa (po jego prawej) to Godfrey Reggio - możesz uzupełnić podpis.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Przypominam sobie wlasnie ile to ja robilem podchodow i ile kombinowalem zeby na 4 fmf autograf Hisaishiego zdobyc
Ale nie chwalac sie to wlasnie dzieki mnie wiele osob z naszego forum zdobylo jego podpis 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
No nie wiem, czy to ty ustawiłeś tę kolejkę nad jedzącym i przeprowadzającym wywiad Hisaishim
. Choć był także pomysł, by mu cała grupa odśpiewała Tonari no Totoro, żeby go zachęcić. To chyba Bartek Kuśmierz zrobił 

Parę fotek z fejsa Briana:
Dwaj mistrzunie Adama:

Iron Man 3 i Iron Man 2:

"with one of my favorite people - the uber talented Michael Giachinno"

Dwaj mistrzunie Adama:

Iron Man 3 i Iron Man 2:

"with one of my favorite people - the uber talented Michael Giachinno"

ostatnio słyszałem że się Brajan z Gjaczinem zakumplowali - widziałem jakieś posty o wspólnych drinkowaniach, a i ta pożyczka Iwatakiego pewnie też nieprzypadkowa 
@Brian: A wonderful concert celebrating the great Varese Sarabande label with so many of my favorite composers, friends, and amazing film score fans. Many thanks! It was a really memorable concert. I'm glad I didn't start conducting John Powell's score on accident. It was still on the podium and I looked at it like "I don't remember writing this".

@Brian: A wonderful concert celebrating the great Varese Sarabande label with so many of my favorite composers, friends, and amazing film score fans. Many thanks! It was a really memorable concert. I'm glad I didn't start conducting John Powell's score on accident. It was still on the podium and I looked at it like "I don't remember writing this".

#FUCKVINYL
Z tej samej imprezy co ostatnie fotki:

Pozwolę sobie zacytować:
Christopher Young, Christopher Lennertz, Varèse Sarabande’s Robert Townson, Cliff Eidelman, John Debney, Austin Wintory, and Diego Navarro; bottom row, Mark Isham, Brian Tyler and Michael Giacchino.

Wiadomo

Pozwolę sobie zacytować:
Christopher Young, Christopher Lennertz, Varèse Sarabande’s Robert Townson, Cliff Eidelman, John Debney, Austin Wintory, and Diego Navarro; bottom row, Mark Isham, Brian Tyler and Michael Giacchino.

Wiadomo

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Elfman i Zimmer tak blisko, ale jak to, skoro Zimmer nie uszanował tematu Batmana Elfmana? Właśnie od niedawna taka atmosfera panuje na forum. 

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mam poczucie, że Hans po prostu trochę źle dobrał słowa 
Kiedy pisali pierwszego Batmana, Elfman coś akurat miksował w RCP i go zgarnęli do studia, puścili kawałek, a Elfman powiedział, żeby dali mu spokój, bo już go Batman nie interesuje.

Kiedy pisali pierwszego Batmana, Elfman coś akurat miksował w RCP i go zgarnęli do studia, puścili kawałek, a Elfman powiedział, żeby dali mu spokój, bo już go Batman nie interesuje.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To ja wiem i tak samo John Williams ma to gdzieś jak będzie brzmiał "Man of Steel".
Tylko tutaj lubimy robić jakieś Composers Wars.

Tylko tutaj lubimy robić jakieś Composers Wars.