John Williams
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Williams - co dalej?
A nie wiem jak to teraz jest ze Spielbergiem. Ale było coś z porzuceniem chyba Paramount na korzyść Disneya, ale też na tyle się nie orientuję, więc się nie wypowiadam.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Wszystkie płyty Williamsa Disney jak do tej pory wydałMystery Man pisze:Niech skomponuje coś dla DisneyaA w ogóle to nie wyobrażam sobie, aby w ogóle mogli nie wydać płyty z muzyką Williamsa![]()

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Nie wiem, gdzie to wrzucić - podkradzione z FSM: wypowiedzi Williamsa, Hornera, Doyle'a i Fentona nt. ich współpracy z London Symphony Orchestra. Oczywiście filmik ("The LSO and Film Music") to jeden wielki pean na cześć orkiestry, ale w sumie co się dziwić. 
http://www.lso.weareeverywhere.co.uk/

http://www.lso.weareeverywhere.co.uk/
Dzięki za linka!
Fajnie posłuchać i zobaczyć te ikony mówiące interesujące rzeczy. Szczególnie Horner. No i sam wspomina Williamsa
Tak na marginesie, to ciekawym jest jakie są ich stosunki, tzn. czy jeden o drugim coś kiedyś oficjalnie mówił, w wywiadach itp.?
Szczerze mówiąc to pierwszy raz widzę Doyle'a na jakimkolwiek nagraniu filmowym
Przypomina mi dwóch aktorów angielskich - Boba Hoskinsa i Raya Winstone'a
PS. Mała poprawka do postu Marka - wchodząc na linka trzeba z lewej strony rozwinąć linka i wybrać 'video gallery', bo wyświetla się na początku jakiś program

Tak na marginesie, to ciekawym jest jakie są ich stosunki, tzn. czy jeden o drugim coś kiedyś oficjalnie mówił, w wywiadach itp.?
Szczerze mówiąc to pierwszy raz widzę Doyle'a na jakimkolwiek nagraniu filmowym

PS. Mała poprawka do postu Marka - wchodząc na linka trzeba z lewej strony rozwinąć linka i wybrać 'video gallery', bo wyświetla się na początku jakiś program

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
No to będzie podwójne dzieło doskonałe 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
A czy ktoś może to przetłumaczyć bo nie wiem,o co biega?
Zimmer będzie komponował do Tin Tina,będzie producentem czy też przesłuchał już partyturę Williamsa?
Zimmer będzie komponował do Tin Tina,będzie producentem czy też przesłuchał już partyturę Williamsa?

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Ja tam znawcą angielskiego nie jestem, ale brzmi jakby miał produkować.wielki tytuł pisze:Hans Zimmer to Produce 'Tintin' Score

Swoją drogą, skoro "tylko" produkuje to może tu będzie tak jak z I cz. Piratów...

Fe.
- lis23
Tylko czy John Williams nie ma swoich ludzi,którzy od lat są odpowiedzialni za Jego płyty?
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

Nie przepadamy za Zimmerem?lis23 pisze:Tylko czy John Williams nie ma swoich ludzi,którzy od lat są odpowiedzialni za Jego płyty?

- lis23
Do 2005,6 roku,tak - obecnie wypadł z mojej pierwszej trójki za; spoczęcie na laurach,wysługiwanie się kolegami,macdonaldyzację muzyki filmowej i komponowanie takich " tworów " jak " Batman Begins "bladerunner pisze:
Nie przepadamy za Zimmerem?

ale to nie jest temat o Zimmerze,tylko o Williamsie
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Pamiętaj, jaki mamy dziś dzieńDanielosVK pisze:Ja tam znawcą angielskiego nie jestem, ale brzmi jakby miał produkować.wielki tytuł pisze:Hans Zimmer to Produce 'Tintin' Score
Swoją drogą, skoro "tylko" produkuje to może tu będzie tak jak z I cz. Piratów...

Ale tekst i tak warty lekturyPaweł Stroiński pisze:Pamiętaj, jaki mamy dziś dzień

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Cholera, fakt. Tak to jest jak się na opak ze świętami i innymi pizdrułkami i się wtedy o nich nie myśli. ;)
Fe.