https://filarmonica.vivaticket.it/en/ev ... 9HsUOb5KG4On December 12, John Williams makes his Italian debut conducting the Filarmonica della Scala in a sold-out concert at the historic Teatro alla Scala in Milan featuring his beloved film music, including selections from Star Wars, Indiana Jones, Harry Potter and E.T. The Extra-Terrestrial.
And as an extraordinary gift, on December 11 Maestro Williams will lead the Filarmonica in a dress rehearsal open to an audience under 30 years of age. Tickets are still available! Don't miss this once-in-a-lifetime chance to see John Williams!
John Williams
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: John Williams
Młodziaki będą miały okazję zobaczyć więcej Johna w Mediolanie:
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Te bilety wiszą już bardzo długo, ponad tydzień czy dwa, smutne to, ale pokazuje, że osoby <30 po prostu nie słuchają muzyki filmowej.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Co?!
Myślałem, że to coś nowego. A skoro tak, to w ten pochmurny szary dzień jeszcze bardziej smutno i depresyjnie mi się zrobiło. 

- bartex9
- Spec od additional music
Tam nie zostało dużo tych miejsc. No i jak się spojrzy w regulamin, to UNDER30 znaczy data urodzenia > 31/12/1991. 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niestety to nie polepsza sytuacji i mojego poczucia, że jestem stary. 

Smutniejsze, że bilety, które normalnie się rozchodzą w 3 minuty, leżą od 2 tygodni i nikt ich nie chce. No ale taka publika nie słucha filmówki, więc to - mnie - nie dziwi.
A pragnąłbym zauważyć, że to będzie lepsze przeżycie niż finalny koncert, bo bliżej sceny, oraz bez zawalonej całej hali ludźmi i w ciszy, bez oklasków kilku tysięcy ludzi.
Niestety nie mogę być
Na Spectre mi się cudem udało wyrwać na 1,5 dnia, tylko dlatego, że akurat podpasował weekend, a dzień wcześniej na Skyfall i Kasynie być już nie mogłem... 
A pragnąłbym zauważyć, że to będzie lepsze przeżycie niż finalny koncert, bo bliżej sceny, oraz bez zawalonej całej hali ludźmi i w ciszy, bez oklasków kilku tysięcy ludzi.
Niestety nie mogę być

#FUCKVINYL
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
- Wojteł
- John Williams
Ta samplowana wersja tematu Indiany stanowi idealną paralelę dla jakości CGI i cyfrowego odmładzania.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Jakoś mało przygodowy ten tytuł, ale poczekajmy na polskich tłumaczy 

- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Google tłumacz mówi: Indiana Jones i Tarcza Przeznaczenia 
Zwiastun wygląda lepiej niż Królestwo Kryształowej Czaszki i nie będzie Kosmitów, chyba

Zwiastun wygląda lepiej niż Królestwo Kryształowej Czaszki i nie będzie Kosmitów, chyba

Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Naprawdę? Wszak Królestwo Kryształowej Czaszki jest krytykowane między innymi za CGi, a tutaj w tym zwiastunie mam tego widocznego CGI do kwadratu.

- lis23
Królestwo jest krytykowane za Kosmitów, lot w lodówce i tego typu głupotki, mi CGI nie przeszkadza w prawie żadnym filmie, serialu, przyzwyczaiłem się do tego, że taki "Avatar" jest raz na 10 - 15 lat 
youtu.be/2VlMGbUhae0
Tytuł jest taki, jaki podał Google tłumacz

youtu.be/2VlMGbUhae0
Tytuł jest taki, jaki podał Google tłumacz

Ostatnio zmieniony czw gru 01, 2022 23:24 pm przez lis23, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John

- Michał Turkowski
- Zdobywca nieistotnych nagród
Ech, ten trailer wygląda okropnie 
Znów mamy ten okropny, "cyfrowy" look taki jak w tej żałosnej "Kryształowej Czaszce" a ta przeróbka muzyki Williamsa to jest jakaś parodia

Znów mamy ten okropny, "cyfrowy" look taki jak w tej żałosnej "Kryształowej Czaszce" a ta przeróbka muzyki Williamsa to jest jakaś parodia

- qnebra
- Zdobywca Oscara
No cóż, to kontynuacja obecnego poziomu produkcji Lucasfilm pod zarządem Disneya. Zero udziału Lucasa, zero Spielberga (tylko produkuje), sztucznie wyglądający, samplowany Williams.
- lis23
Przypomnę, że za Lucasa była Kryształowa Czaszka i nie widzę żadnej przewagi tamtego filmu nad tym zwiastunem.
Ja wierzę w reżysera tego filmu, Jego 'Logan" był dobry a 'Ford vs Ferrari" bardzo dobry i wierzę, że Jego Infiana Jones też będzie dobrym filmem.
Ja wierzę w reżysera tego filmu, Jego 'Logan" był dobry a 'Ford vs Ferrari" bardzo dobry i wierzę, że Jego Infiana Jones też będzie dobrym filmem.
Tylko On, Williams John 
Tylko on, Elton John

Tylko on, Elton John