https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,2 ... =BoxOpImg5
Krzesimir Dębski
Re: Krzesimir Dębski
NO CD = NO SALE
Rozszerzona wersja "Szarży" pod batutą Dębskiego:
youtu.be/rsdTmDwR4mo
PS. Z całym szacunkiem dla wykonawców, ale w 0:38 to wchodzą jakieś szanty.
youtu.be/rsdTmDwR4mo
PS. Z całym szacunkiem dla wykonawców, ale w 0:38 to wchodzą jakieś szanty.
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
NO CD = NO SALE
Pewnie zazdrości synowi otwarcia polskiej prezydencji w UE. Sam chciałby zagrać przed świtą rządową.
Akurat tego mu na pewno nie zazdrości, poza wypłatą, bo to była muzyczna katastrofa. Jimek sobie tym przekreślił przyszłe tego typu joby organizowane przez Państwo. I wiem to od kilku osób z różnych kręgów, którzy mieli wątpliwą przyjemność tego słuchać tam na żywo.
A clue w całej tej aferce medialnej na linii tata-syn Dębscy jest fakt, że oni nie utrzymują kontaktów od lat, bo syn ma pretensje do ojca i trzyma stronę matki, że sobie tata znalazł znacznie młodszą dupę od mamy. A że tacie z powodu odtrącenia przez syna jest przykro, to mu się czasem uleje w wypowiedziach... To nie był pierwszy raz.
A clue w całej tej aferce medialnej na linii tata-syn Dębscy jest fakt, że oni nie utrzymują kontaktów od lat, bo syn ma pretensje do ojca i trzyma stronę matki, że sobie tata znalazł znacznie młodszą dupę od mamy. A że tacie z powodu odtrącenia przez syna jest przykro, to mu się czasem uleje w wypowiedziach... To nie był pierwszy raz.
NO CD = NO SALE
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja tylko pamiętam, kiedy to Babuch/Łukasz Wudarski pracował w Dworze Artusa i Dębscy (ale nie wiem w jakim składzie), mieli koncert. I Babuch był nimi zażenowany, szczególnie ich zachowaniem.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ja raz byłem na Krzesimirze w Filharmonii Rzeszowskiej. Koncert był reklamowany jako prezentacja jego "Oratorium Wołyńskiego", czyli utworu poświęconego ofiarom rzezi wołyńskiego. Skończyło się na tym, że z tego oratorium zagrał kilka kawałków, później poleciało standardowo "Ogniem i mieczem" i skończyło się pajacerką z graniem na fortepianie nosem (dokładnie tak było) tematu z "Na dobre i na złe". 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.