Score z cyklu zapominasz już w trakcie odsłuchu. Jan z Maca mógł się pod tym równie dobrze podpisać, no ale wiadomo, że hajsu się musi Hansu zgadzać.
Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
zaczynam zazdrościć Amerykanom.. U nich od lata cały kraj będzie żył, kina już otwierają, za chwilę wszyscy będą zaszcepieni.
Europa będzie w dupie. U nas kin nie będzie w tym roku. W Europie może tylko w UK. Zostanie nam streaming, a jankesi będą se równocześnie wtedy chodzić znów do imaxów
Europa będzie w dupie. U nas kin nie będzie w tym roku. W Europie może tylko w UK. Zostanie nam streaming, a jankesi będą se równocześnie wtedy chodzić znów do imaxów

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przygotowałem okładkę do możliwej kolaboracji Hansa Zimmera i Josepha Bishara aka "Angels & Demons"

Proszę Koper, teraz nie offtopię Hansem, w temacie Bishary.

Proszę Koper, teraz nie offtopię Hansem, w temacie Bishary.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Jon Batiste: Hej Hans, mam Oscara i złoty łańcuch.
Hans Zimmer: Hej ja też mam Oscara.
Jon Batiste: Dostałem go za skomponowanie 20 minut muzyki, z czego 2/3 to kilkusekundowe jingle.
Hans Zimmer: Boże, czy Ty to widzisz?!

Hans Zimmer: Hej ja też mam Oscara.
Jon Batiste: Dostałem go za skomponowanie 20 minut muzyki, z czego 2/3 to kilkusekundowe jingle.
Hans Zimmer: Boże, czy Ty to widzisz?!

mam nadzieję że ten z afrem pójdzie w branży drogą Ludowika Bursa - czyli po prostu: skończy się 

#FUCKVINYL
- MichalP
- Nominacja do odkrycia roku
Ale on sie jeszcze nawet nie zaczal
Wyskoczyl jak filip z konopi i na fali hypu niekonwencjonalnym podejsciem do robienia muzyki filmowej zgarnal statuetke w kategorii - "nikt nie bedzie pamietac tej muzy w nastepnym miesiacu".
Niech tam sie sprawdza jako niszowy artysta, ale swiata to on nie zawojuje w muzyce filmowej, bedzie za to mogl sie pochwalic zlotym ludzikiem przy okazji jakis wystepow telewizyjnych.

Niech tam sie sprawdza jako niszowy artysta, ale swiata to on nie zawojuje w muzyce filmowej, bedzie za to mogl sie pochwalic zlotym ludzikiem przy okazji jakis wystepow telewizyjnych.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale to ni jest jakiś totalny "No-Name" i jeżeli chodzi o amerykańską publiczność, to wcale się nie zdziwię, jeżeli większość będzie kojarzyła Jona Batiste niż Hansa Zimmera. On po prostu jest odpowiedzialny za granie muzyki, w znanym Late Night Show i ogóle w świecie show biznesu i muzyki amerykańskiej to jest znana osobistość. I w sumie taki jest soundtrack do Soul, znane z nazwisk osoby, które zrobił średniawą tapetę.
A co do Zimmera to takie stare zdjęcie ujrzało światło dzienne:

A co do Zimmera to takie stare zdjęcie ujrzało światło dzienne:

> twój psycholog: połączenie Zimmera z Wojtełem nie istnieje, nie może cię skrzywdzić
> połączenie Zimmera z Wojtełem:
> połączenie Zimmera z Wojtełem:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
- galljaronim
- John Powell
Co to za Trubadur z prawej?[emoji16]
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Już się bałem, że jestem jedynym, który widzi to podobieństwo. Choć wiem, że ten uśmiech może być trochę mylący, ale poza tym, podobieństwo jest uderzające.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dune'a skacze z kina na streaming i streaming do kina. Ogólnie ciągle nie wiadomo jak to będzie, ale naturalnie chciałbym zobaczyć ten film w kinie z muzyką Hansa:
https://deadline.com/2021/05/hollywood- ... 234758654/
https://deadline.com/2021/05/hollywood- ... 234758654/
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: