John Williams
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Hahaha, przecież to samą techniczną klasą kompozycji bije Unstoppable na głowę.bladerunner pisze:NA szybko bez zastanawiania Along Came a Spider, Chain Reaction, żenady w stylu Unstoppable

PS: I dobrze wiesz, że Unstoppable to nie jest nawet największa kupa Gregsona.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Myślę, że gdyby taka muza była w Unstoppable to byś nie narzekał, ba pokuszę się o stwierdzenie, że pasuje nawet lepiej niż kompozycja GHW posłuchaj i wyobraź sobie film http://www.youtube.com/watch?v=By-NhWW3c18bladerunner pisze:NA szybko bez zastanawiania Along Came a Spider, Chain Reaction, żenady w stylu Unstoppable
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Filmu nie pamiętam, ale przecież to takie brzmienie disco polo, że bez problemu można byłoby podłożyć któreś słowa z któreś piosenki Boys-ów i by się świetnie nadawały.Paweł Stroiński pisze:Genialny temat, inspirująca muzyka do bardzo dobrego filmu, popowe brzmienie dla historii sportowej. Świetna rzecz, to Hoosiers (inaczej Best Shot).

Muaddib ja naprawdę nic nie mam do tej muzyki, całkiem niezła, ale to nie jest score 5-owy.
Ostatnio zmieniony ndz lut 27, 2011 18:35 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Krysiński Ci kiedyś pisał jak możesz się leczyć? Skorzystaj z rady.bladerunner pisze:Filmu nie pamiętam, ale przecież to takie brzmienie disco polo, że bez problemu można byłoby podłożyć któreś słowa z któreś piosenki Boys-ów i by się świetnie nadawały.No, ale tak, ale jak Gregi przyjdzie i napisze świetną elektronikę patrz geneza to od razu gwizdy i śmichy a jak Goldsmith pieprznął jakiś pierwowzór techno to wszystko okey tak ?
Muaddib ja naprawdę nic nie mam do tej muzyki, całkiem niezła, ale to nie jest score 5-owy.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt: