https://twitter.com/Lornebalfe/status/9 ... 2962897920
Uważaj co wysyłasz, bo jeszcze gdzie wykorzystaa ja jeszcze kilka dni temu wysłałem mu na twitterze trailer/spot M:I Fallout z moją muzyką, aby napisał mi co o nim sądzi.haha

Uważaj co wysyłasz, bo jeszcze gdzie wykorzystaa ja jeszcze kilka dni temu wysłałem mu na twitterze trailer/spot M:I Fallout z moją muzyką, aby napisał mi co o nim sądzi.haha
Jeszcze go wezmą do akcji "Hejt Stop".Adam pisze: Jest precedens z tym angażem - luknijcie na Twita reżysera, Balfa, na ich profile społecznościowe - ludzie wyrażają tam niezadowolenie masowo! Sporo komentów zwięzyłych w stylu Ghostka wyżej, ale sporo dłyugich i rzeczowych dyskusji. W obronę włączył się Giacchino (sic!). Słabe to w jego wykonaniu bo jeszcze jakby było kogo bronić to bym rozumiał... Balfe odpowiada właśnie w tym trolerskim stylu j/w. W jednym poście chciał adres i dane osoby
mimo że nikt go tam nie obraził! Odwaliło gościowi totalnie, mysli że jest bóg wie kim.. Dodatkowo oczywiście pomijam już masowe niezadowolenie na forach fanowskich.. Ale nie widziałem dotąd podobnej sytuacji na oficjalnych profilach twórców w muzyce filmowej - i bardzo dobrze, gość zrobi kupę to sie tylko skopromituje i może zamknie mu to angaże do takich projektów, a włodarze widzą odzew bo jest on wyraźny, więc im da to do myślenia - w końcu całe Hollywood zawsze trzęsie portkami na pokazach focusowych więc..