Jak chcesz iść do filharmonii na koncert np. Strawińskiego albo Mahlera, to też taki koncert wyda Ci się dziwny?Wawrzyniec pisze:P.S. A dla mnie czyjś koncert bez tego kompozytora jest trochę dziwny.

Jak chcesz iść do filharmonii na koncert np. Strawińskiego albo Mahlera, to też taki koncert wyda Ci się dziwny?Wawrzyniec pisze:P.S. A dla mnie czyjś koncert bez tego kompozytora jest trochę dziwny.
Nagrałem na dysk dekodera cały koncert.Wojtek pisze:ja specjalnie wstałem na tę 10, mimo, że poszedłem spac gdzieś tak o 4-5 rano, ale nie mam telewizora, a na necie za cholerę nie mogłem znaleźć streama - same fejki, więc po jakiejś pół godzinie szukania dałem se spokój i wróciłem do odsypiania
Zakładam, że nikt tego nie nagrywał?
Olympic Fanfare and Themelis23 pisze:A co było w pierwszej godzinie? Pewnie Indiana, E.T, HP, może jeszcze coś ze Star Warsów ( choć te już były na końcu ).
TVP Kultura na pewno będzie to powtarzać wielokrotnie, to była dopiero premiera. A co do braku kompozytora, to była specjalna gala na jego cześć, więc pewnie dlatego nie dyrygował. Williams był jednak obecny, kamera co chwilę go pokazywała, a w ostatnim bisie przecież wyszedł i zadyrygował.Wawrzyniec pisze:Byłem poza domem, jest gdzieś możliwość oglądnięcia tego koncertu? Czy może są jakieś powtórki na TVP Kultura?
P.S. A dla mnie czyjś koncert bez tego kompozytora jest trochę dziwny.
Chętnie bym się podzielił, ale nie mam pojęcia jak - to nagranie z dekodera nc+.Wojtek pisze:Czy któryś z panów, którzy nagrywali, byłby skłonny podzielić się nagraniem?
Wawrzyniec pisze:Dobra nuta leci w tym trailerze:
https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs
Tylko Hans Solo trochę dziwnie wygląda w podeszłym wieku.
Chciałbym tak dziwnie wyglądać w jakie 72 lat, jak onSzczypior pisze:![]()
Ta nuta to Yoda and the Force chyba.
Ale Ford rzeczywiście dziwnie wygląda.
Ups. Najmocniej przepraszam, literówka i naprawdę niezamierzona.Paweł Stroiński pisze:Hans Solo?
Nie ma chyba sensu się teraz bać czy przewidywać, jaki ten film będzie czy nie będzie. Możliwe jest wszystko, a prawdopodobne - połączenie pewnej nostalgii z nowinkami.Wawrzyniec pisze:A co do samego zwiastuna to bardzo mi się podoba, ale też nie pieję z zachwytu, gdyż wiem, że jest oparty na nostalgii. Czyli wiadomo większość jedzie po Nowej Trylogii (dla mnie nie do końca słusznie), dlatego też dajmy w nowych trailerze wyłącznie nawiązania do Starej Trylogii. I boję się, że film będzie trochę taką fanowską laurką, ze starymi lokalizacjami itd. I będzie to pięknie nostalgicznie, ale czy będzie coś więcej i jak będzie z fabułą to już inna inszość. A ja mimo wszystko nie miałbym nic przeciwko, przed odwiedzeniem nowych miejsc i zobaczenia jakiś nowych statków. Gdyż jedyna nowość z tych zwiastunów - miecz świetlny Sitha, uważam akurat za głupi.Paweł Stroiński pisze:Hans Solo?