Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer
Od czasu Powella i HGW miałby wreszcie jakiegoś dobrego solistę który umie coś więcej niż odpalić sample na kompie 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
youtu.be/Z77uZCW6fOE
Elektroniczna popierdółka w tle biorąca w obroty Dark Knighty i inne takie. Czyli raczej na klasycznie rozpisany score nie ma co liczyć.

Trudno się spodziewać takowej muzyki po Hansie skoro ponad dekadę temu takowy styl całkowicie porzucił.
Nie czekam w ogóle na ten score, bo zakładam, że książeczka będzie miała 10 stron nazwisk pomagierów, a on podpisał tylko okładkę..
Nie czekam w ogóle na ten score, bo zakładam, że książeczka będzie miała 10 stron nazwisk pomagierów, a on podpisał tylko okładkę..
#FUCKVINYL
Cicho, będzie wielki powrót HansaElektroniczna popierdółka w tle biorąca w obroty Dark Knighty i inne takie. Czyli raczej na klasycznie rozpisany score nie ma co liczyć.

A ja myślałem, że liczy się tylko produkt końcowy

A tak w ogóle, to szkoda, że nie przyjdzie się Ottmanowi pożegnać z X-menami... z drugiej strony dziwny pomysł na film, przecież wałkowano to już w X-men 3.
bo liczy, ale nie w filmie, z którego już ma bekę cała branża że wyszła hała dekady

Zresztą, Xmeny to nie moja brożka, oglądałem tylko Logana i dwa Deadpoole z franczyzy, o czym już nie raz wspominałem.
Wiadomka że się przesłucha, to Hansik w końcu, sam czy nie, ale oczekiwania zerowe...
Only Top Gun 2

#FUCKVINYL
O tym, czemu olał nowego Nolana i zajął się komponowaniem "Diuny".
https://theplaylist.net/hans-zimmer-dun ... -20190716/
Czyżby przeznaczenie, projekt tworzony z pasji?
Abstrahując od motywacji liczę na konkretny powrót Hansa do formy lub zupełnie nową formę.
https://theplaylist.net/hans-zimmer-dun ... -20190716/
Czyżby przeznaczenie, projekt tworzony z pasji?

"No Don Davis = No Matrix. Simple as that."
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
~ Jon Burlingame
It’s not a character-driven movie and there’s no humor, there’s no love, there’s no soul.
- Rutger Hauer o Blade Runnerze 2049
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Hans? Przeznaczenie? Projekt z pasji?
PR
Talking
Hans
Is
Coming
Szykujcie się na więcej, bo to dopiero początek.
PR
Talking
Hans
Is
Coming
Szykujcie się na więcej, bo to dopiero początek.
Bullshit. Po prostu nie wyszło im w Dunkierce i oboje postanowili odpocząć od siebie chocby na jeden film. Dodatkowo oczywiście nie pomogło to, że Hans już miał 3 duuuże filmy na 2020 i siła rzeczy ciężko było cokolwiek wcisnąć. Ale gdyby to był jedyny powód, i że dalej wielka miłość jest, to w nowym Nolanie od razu byłby Balfe lub Wallfish czy inna lama z RCP. A nie ktoś obcy.
Bardziej ciekawym newsem jest to, że amatorski pianista z programu Ellen, będzie od sierpnia miał staż w RCP, czyli zapewne dołączy na stałę jako muzyk sesyjny. Dla przypomnienia historia tu - https://www.youtube.com/watch?v=qjfTYvBNQXA
Bardziej ciekawym newsem jest to, że amatorski pianista z programu Ellen, będzie od sierpnia miał staż w RCP, czyli zapewne dołączy na stałę jako muzyk sesyjny. Dla przypomnienia historia tu - https://www.youtube.com/watch?v=qjfTYvBNQXA
#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Hans już doradzał "nie swoich" kompozytorów kolegom, a na prywatnym profilu parę razy wrzucał linki spuszczające się nad Ludwigiem.
Mnie powiedział, że o Diunę poszło właśnie, którą chce robić zupełnie sam.
Mnie powiedział, że o Diunę poszło właśnie, którą chce robić zupełnie sam.
wiadomo że 70% powodów to brak czasu - 3 wielkie filmy w tym Diuna na której mu mega zależy. Ale nie oszukujmy się - wszędzie ląduje XL, Balfe i Wallfish ostatnio nie przypadkowo - i tu też by wylądowali. I nie ma to dla mnie znaczenia - ważne by scory były dobre, a nie kto robi. Whatever. Tu przynajmneij wybrali gościa, który choć raz w życiu użył czegoś więcej niż sampli i syntezatorów, w przeciwieństwie do Romera w Bondzie 

#FUCKVINYL
- Radosław Rozbicki
- Asystent orkiestratora
Postarzał się Tom. A trailer ma plusik za Faltermayera. 

Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.