Michael Giacchino
- bladerunner22
- Zdobywca Oscara
Re: Michael Giacchino
[z dedykacją dla Bladu] 
haha
Jedna z najpiękniejszych piosenek Lady Pank :
''Zabić Strach''
''Zabić Strach''
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Hej hp_gof a ile tam u was kultura kosztuje? i jak z zainteresowaniem? sala była pełna, czy tam gdzie fota nie obejmuje puchy?
-
hp_gof
Bilety kosztowały 15-25 euro, sala była pełniutka po brzegi. Może kilka pojedynczych miejsc było wolnych. Na wikipedii piszą, że ta sala ma 1800 miejsc. Nie wiem, może i tyle ludzi było, ciężko mi to teraz zweryfikować. I nie pisz "u was", bo ja jutro wracam na stałe do Polski 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Tego nigdy nie możesz być pewny.hp_gof pisze:bo ja jutro wracam na stałe do Polski
A koncert, naprawdę gratuluję i zazdroszczę udziału. Zresztą widzę, że dzięki niemu też jeszcze dokładniej obadasz dyskografię Giacchino.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
-
hp_gof
W perspektywie długoterminowej dobrze to ująłem. A co do Giacchino, nie wiem czy obadam
Raczej będę wnikliwiej słuchał na bieżąco. Nie lubię słuchać wstecz...
- kiedyśgrześ
- + W.A. Mozart +
Hej hp_gof serdecznie przepraszam... i bardzo mi przykro, że wracasz do tego… no wiadomo
poważnie 
Dzięki za relację hp_gof, quite an evening, nam pozostają filmiki z youtube
http://www.youtube.com/watch?v=jQ9Hg1LPUlw
http://www.youtube.com/watch?v=jQ9Hg1LPUlw
Myster fail 
Michael Giacchino talks about Jupiter Ascending - http://m.sfx.co.uk/2013/08/20/sfx239-pr ... ascending/
Michael Giacchino talks about Jupiter Ascending - http://m.sfx.co.uk/2013/08/20/sfx239-pr ... ascending/
NO CD = NO SALE
No to się nagadał, żeby chociaż powiedział coś nowego, czego wszyscy już nie znają 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wow, to rzuca zupełnie nowe światło na ten projekt.“We’re actually recording all the music first, before they’re even done shooting. It’s been done sort of backwards, and it’s much more freeing doing that way. I’m not locked down to any specific timings and what the film is doing. I can do whatever I want. It opens up a lot more possibilities.”
Co nie zmienia faktu, że znajduje się on w moim TOP5 najbardziej wyczekiwanych muzyczno-filmowych projektów 2014 roku. Nie muszę chyba mówić co jest na pierwszym miejscu tego TOPu?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hm, Mystery widzę, że już odpowiednio przygotował się na rok 2014.
W sumie hp_gof też już spogląda w przyszłość. Czuję się sprowokowany jakoś działać, ale nie mam za bardzo co wkleić. 
Wawrzyniec pisze:Czuję się sprowokowany jakoś działać, ale nie mam za bardzo co wkleić.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Chyba przestało to już kogokolwiek interesować.Wawrzyniec pisze:Nie muszę chyba mówić co jest na pierwszym miejscu tego TOPu?
A tak a propos Giacchino, to sobie żem obejrzał ostatniego Star Treka i szału nie ma (muzycznie, bo filmowo to wiadomo). Fajne wejście na początek, fajne end creditsy, ale reszta to mnie jakoś nie powaliła.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
@Mystery TOUCHÉ
Przy czym nie wiadomo czy to potwierdzona informacja, czy też plotka. Zresztą ja sam staram się unikać jakichkolwiek informacji, ale na razie jak widać z marnym skutkiem.
Przy czym nie wiadomo czy to potwierdzona informacja, czy też plotka. Zresztą ja sam staram się unikać jakichkolwiek informacji, ale na razie jak widać z marnym skutkiem.