Brian Tyler
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Re: BRIAN TYLER - CO NOWEGO?
Tylko, że on się do jego siedziby w PL przeprowadza, będzie jego wiernym cichym agentem w naszym kraju. Aż w końcu Tyler zobaczy na mapce świata: Ile osób mnie słucha- a tu wielka zielona lampka nad PL i przyleci osobiście pogratulować:)Koper pisze:przeprowadzką się lepiej zajmij a nie tylko Trajler i Trajler
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Szkoda mi godziny życia. Zrób transkrypcję i podkreśl co ciekawsze momenty.Adam Krysiński pisze:zamiast oftopić to byś obejrzał ten wywiad

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ten wywiad z godzinę trwaAdam Krysiński pisze:Polecam obejrzeć, mądrze koleś gada.. Od samego początku kariery, przepychanki z agentami, walka o prace.. Mało takich wywiadó jest.. I fajne coś o WilliamsieWawrzyniec dostanie szoku

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore

A teraz niechaj się Wawrzyńcowi koszmary śnią.

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Danielos fail
fota sprzed 4 lat z i Wawrzyn ją widział sto razy 

#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Spójrzcie na minę Williamsa on nawet nie wie kto z nim sobie fotę robi w przeciwieństwie do BłajanaDanielosVK pisze:
A teraz niechaj się Wawrzyńcowi koszmary śnią.

doskonale wiedział z kim sobie robi fote, bo to fota w backstagu na Hollywood Bowl i tylko dwóch kompozytorów tam było - własnie tych.
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Może nie sto razy, ale widziałem ją dość często i jakoś nie mam po niej koszmarów. Podobnie jak po tych:Adam Krysiński pisze:Danielos failfota sprzed 4 lat z i Wawrzyn ją widział sto razy

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Zimmer zapatrzony w Tylera jak w syna. 
A na drugiej focie podobny do księdza, który kilka lat temu był w naszej parafii.

A na drugiej focie podobny do księdza, który kilka lat temu był w naszej parafii.

Fe.
bo Hansu liczył że mu się trafi najlepszy rodzynek do rcp a Brajan mu powiedział na drzewoDanielosVK pisze:Zimmer zapatrzony w Tylera jak w syna.

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
PAtrząc na obecny stan RCP to Brajan faktycznie byłby tam zwyczajnie za dobry.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja powtarzam z Atliego i Balfe będą muzyczni ludzi
Ja nie wiem czy taki Tyler jest w RCP potrzebny
A po za może i na razie w RCP nie ma nikogo na poziomie Tylera, ale za to wcześniej Zimmer, przepraszam za wyrażenie, wyhodował Powella, który bije Tylera na łeb na szyję. I nawet nie wiem, ale chyba była w Biblii jakaś przypowieść o sianiu pszenicy i chwastów itd. I nawet jak wśród stada chwastów wyrośnie jeden dobry kłos pszenicy to trzeba się cieszyć, to jest dobrze. I właśnie Powell jest takim kłosem pszenicy 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
To jeśli już porównujemy RCP do rolnictwa, to uprawa Zimmera przypomina mi takie zboże siane tylko po to, by wziąć od Unii dotacje.
Mąki z tego nie będzie, więcej chwastów jak pszenicy, ale kij z tym, kasa idzie, a Zimmerowi niepotrzebna mąka (w tym przypadku: wartościowa muzyka).