Co nie zmienia to faktu, że może to być jeden z łatwiejszych i większych czeków jakie Hans przytulił

Skoro "Piękna i Bestia" i "Księga Dżungli", zagarnęły po miliardzie, to Król Lew winien iść na przynajmniej 2

Co nie zmienia to faktu, że może to być jeden z łatwiejszych i większych czeków jakie Hans przytulił
I wszystko odgrzewany kotlet.Mystery pisze: ↑wt lis 27, 2018 18:09 pmCo nie zmienia to faktu, że może to być jeden z łatwiejszych i większych czeków jakie Hans przytulił![]()
Skoro "Piękna i Bestia" i "Księga Dżungli", zagarnęły po miliardzie, to Król Lew winien iść na przynajmniej 2Nie ma co, Disney w 2019 będzie bić kolejny rekord, Avengers, Toy Story 4, The Lion King, Frozen 2, Star Wars: Episode IX, wszystko ponad mld,
Tylko, że za 6 lat nikt do zwiastuna Króla Lwa za bardzo wracał nie będzie. Wszyscy się rzucili, obejrzeli i teraz ten wynik już będzie rósł duuużo wolniej.
a Ty jakimś ich akcjonariuszem jesteś czy co?
Zwyczajną bzdurą jest po prostu porównywanie trailera z pełną produkcją, nawet jeśli krótką. Ja wiem, że lubisz wbijać szpilę w Disneya, Lisa i tak dalej, skądinąd czasem słusznie, ale tutaj kompletnie przestrzeliłeś.Koper pisze: Tylko, że za 6 lat nikt do zwiastuna Króla Lwa za bardzo wracał nie będzie. Wszyscy się rzucili, obejrzeli i teraz ten wynik już będzie rósł duuużo wolniej.
Ale to nie ja wyskoczyłem z wynikami trailera, tylko akcjonariusz Disneya- Lisu.Kaonashi pisze: Zwyczajną bzdurą jest po prostu porównywanie trailera z pełną produkcją, nawet jeśli krótką.
Zwróciłem tylko uwagę, że zainteresowanie nijak się ma do jakości danego produktu. Na sprzedaż biletów też nie musi mieć przełożenia jakiegoś proporcjonalnego, bo ja też ten zwiastun obejrzałem a za Chiny Ludowe nikt mnie na to do kina nie zaciągnie. Aczkolwiek obstawiam, że z tych remako-odświeżeń Disneya Lion King może mieć najlepszy wynik - dzieciaki łatwiej zaciągnąć do kin na gadające zwierzaczki CGI niż na aktorskie wersje klasycznych baśni.Kaonashi pisze:Ja wiem, że lubisz wbijać szpilę w Disneya, Lisa i tak dalej, skądinąd czasem słusznie, ale tutaj kompletnie przestrzeliłeś.
No i na takim 20 miejscu masz np. Venoma, który nawet na tle innych blockbusterowych kup okazał się kupą, a i chyba rekordów oglądalności nie bił. Zresztą jakoś 90% tych produkcji z listy pozostawia sporo do życzenia, no ale takie mamy teraz kino.Kaonashi pisze: A czy tego chcemy, czy nie, zainteresowanie nowym Królem Lwem jest, i to jak widać duże. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_m ... t_24_hours
Sam napisze czy rozdzieli robotę na padawanów?