Lorne Balfe
Re: Lorne Balfe
Balfe robi MI6
Muza z trailera i z tych promocyjnych klipów o kaskaderskich wyczynach też jest jego, a do tego jest na planie filmu w Londynie - od piątku kręcą jakieś sceny... Jak można tak upaść z franczyzą muzycznie po takich duzych nazwiskach przy muzyce....
NO MORE REMOTE CONTROL SHIT COMPOSERS

NO MORE REMOTE CONTROL SHIT COMPOSERS

#FUCKVINYL
już chuj nawet z Brajanem, ale było tyle innych nazwisk - Powell, Gjaczin, Desplat, Gorannsson, JNH, Beck, czy nawet Jackman jak już musiało byc RCP.
Chory przemysł.
Chory przemysł.
#FUCKVINYL
- qnebra
- Zdobywca Oscara

Przy tym tempie połowa blockbusterów będzie mieć "music by Lorne Balfe" w napisach. Ech, nawet Desplat byłby ciekawszym wyborem, bo chociaż trochę bardziej nieprzewidywalnym muzycznie.
Z jakiegoś powodu go jednak nie chcą
A Balfe to jakąś życiówkę chyba ma 

To co następnego Bonda robi pewnie Rupert
Już nie będę nawet wspominać czyja to wina 

Nie no spokojnie
Bonda zrobi kumpel danego reżysera. BTW, ciekawe kiedy konferencja prasowa z ogłoszeniem tytułu i castu, przecież za 2 tyg ruszają zdjęcia 

#FUCKVINYL
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Pisałem już jakiś czas temu, żę Balfe urasta na takiego drugiego przemysłowca jak Zimmer. Nabierze w choooj projektów, a później spycha je swoim pomagierom, którzy gówna piszą. Raz na jakiś czas do czegoś zajrzy, to i efekt jest (Churchill, Genius). A tak leci na sztampie.

Ogólnie dla Balfe lepiej wychodzi liryka, niż akcja, ale zobaczymy co to będzie, aranżacja tematu Schifrina w stylu RCP, tego jeszcze nie graliRaz na jakiś czas do czegoś zajrzy, to i efekt jest (Churchill, Genius). A tak leci na sztampie.

- galljaronim
- John Powell

Ej, ale Prima Aprilis jest dopiero 1 kwietnia

Tak się zastanawiam co im nie pasowało w muzyce Kraemera. Przecież to była najlepsza odsłona muzyczna w całej tej franczyzie (nie mówiąc o serialu oczywiście). Ja rozumiem, że Tom ma ostatnie zdanie, ale czy on jest głuchy?
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Pewnie przeliczył pinionc i okazało się, że na efekty za dużo musi pójść, więc utnie na orkiestrze.
Będą retro synthy z lat 80, czyli coś dla Adama.
Będą retro synthy z lat 80, czyli coś dla Adama.