Dario Marianelli
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Dario Marianelli
Znaczy robić zapas płyt Stiwa?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Po angażu Fukunagi mozna już zakładać, że Marnynelli głównym kandydatem do Bonda 25

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Marianelli, a to niby czemu? A Fukunaga to nie True Detective,?
To co hp_gof będzie ekspertem od Bonda?
To co hp_gof będzie ekspertem od Bonda?

#WinaHansa #IStandByDaenerys
bo zrobił mu Jane Eyre, które Marek Łach uważał za score wszechświata, dopóki nie usłyszał Rey's Theme ?
#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A to ten. Cóż nie dramatyzujmy, Marianelli pewnie potrafi wyjść spoza swego comfort zone, pamiętacie Everest?... A nie to zły przykład :/ To może przygodowy Pan? ... A nie tam go zwolnili. To może Kubo?... A nie to średnie było?...
Oj, chyba mamy problem... :/
Oj, chyba mamy problem... :/
wiadomo, że to nic pewnego, ale można to zakładać bo razem współpracowali w największym projekcie. W detektywach scoru nie było
a Fukunaga musiał dostać dobre warunki tu, i jestem pewien że kompozytora sobie może wybrać, więc na pewno Marnynelli będzie poważnym contenderem.

#FUCKVINYL
I do tego Marianelli mieszka w Londynie. No ciekawe, ciekawe. Byle to nie był Tomek Niuman.
posłucham Bamblebi, to się wypowiem finalnie, czy by mi pasował taki angaż, czy nie. Na razie jestem na NIE i wolę już tego Njumana 
Aha no i zawsze jest też mozliwość na angaż tego od Bestii z Albą, ale wtedy to już Balfe byłby lepszy
A Fukunaga już się o Bondzie wypowiadał 2 lata temu <3

Aha no i zawsze jest też mozliwość na angaż tego od Bestii z Albą, ale wtedy to już Balfe byłby lepszy

A Fukunaga już się o Bondzie wypowiadał 2 lata temu <3

#FUCKVINYL
Marianelli był w Jane Eyre bo najwidoczniej tam pasował, tak samo Marcelo Zarvos, który jako Brazylijczyk robił Sin Nombre, które dzieje się w Ameryce Łacińskiej, czy angaż T Bone Burnetta w Detektywie. A Fukunaga powrócił póki co tylko do Dana Romera, Beasts of No Nation i teraz serial Maniac, którego premiera już jutro na Netflix, także to pewnie nie przypadek, że angaż ogłoszono już dziś.
i tak miałem oglądać bo lubię tego gościa, jak i obsadę maniaka, ale nie ukrywam, że podbustowali oczekiwania na weekendowe oglądanie 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Linia czasowej tej serii jest dla mnie zagadką
Dario dalej zatrudniony
To co retro-synthy, czy napuszona epicka a la Jablonsky "Arrival to Earth"?

P.S. Zaraz zaraz czy to nie jest John Cena

Dario dalej zatrudniony

P.S. Zaraz zaraz czy to nie jest John Cena

Spoiler: